“Dancing with the stars 5”: Τι ποσοστά τηλεθέασης κατάφερε να χτυπήσει ο τελικός;

“Dancing” ήταν και πέρασε… Ευτυχώς! Το πιο προβλεπόμενο, το πιο θαμπό, το πιο αδιάφορο, το πιο άχρωμο και άοσμο “Dancing” των τελευταίων πέντε ετών, χθες το βράδυ έριξε αυλαία! Το φετινό “Dancing” που πέρασε από τους δέκτες μας και δεν ακούμπησε όλα τα προηγούμενα “Dancing”, έτσι και χθς το βράδυ έκανε φινάλε, σημειώνοντας… βαρομετρικό χαμηλό στους πίνακες τηλεθέασης.

Με άλλα λόγια; Ο φετινός τελικός σημείωσε εντελώς… χλιαρές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, την ώρα που όλες οι προηγούμενες εκδόσεις του σόου και ο τελικός τους βεβαίως-βεβαίως, έκαναν τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπάνε κόκκινα.

Για του λόγου το αληθές ,λοιπόν, ο χθεσινοβραδινός τελικός του ανέδειξε νικήτρια την Μορφούλα Ντώνα, η οποία ήταν το απόλυτο φαβορί από το πρώτο κιόλας live, κατάφερε να κερδίσει ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο μόλις 28,7%, ενώ στα νεανικά κοινά, το σόου σημείωσε ακόμα πιο… δραματικές επιδόσεις μιας και έπιασε το 24,9%. Τραγικό απ ΄όποια πλευρά κι αν το δεις, όταν τα περασμένα “DWTS” άγγιζαν 40άρια και λίγα σου λέω!

Κάπως έτσι, να… ζήσουμε με το θυμόμαστε το “Dancing”, μιας και τα τηλεοπτικά του καρβέλια τα έφαγε, ως κόνσεπτ έχει κουράσει πολύ γι΄αυτό και έχει αποδυναμωθεί και τόσο και φυσικά οι Αντεννικοί λένε… neeext για του χρόνου και πάνε γι΄άλλα,κάτι που θα έπρεπε άλλωστε να έχουν κάνει από φέτος.

Εξ ΄ου και η απόφαση πως του χρόνου τον Οκτώβρη στους δέκτες μας θα βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου με το “Your Face Sounds Familiar” που κρατήθηκε φέτος στα μετόπισθεν!

ΥΓ: Λες κατά βάθος γι ΄αυτό να έκλαιγε η Δούκισσα Νομικού;


Read More

And More