Δασκουλίδης στο T-live: “Τα μπουζούκια είναι το πρόβλημα για να μεταδώσουμε τον ιό;”

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης φιλοξενήθηκε σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για την απόφαση του Πάνου Κιάμου να τραγουδήσει σε νυχτερινό μαγαζί, όπου θα έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι για τον κορονοϊό.

«Είναι λίγο διφορούμενες οι απόψεις. Καταλαβαίνω ότι όλοι πρέπει να είμαστε πιο σίγουροι γι’ αυτό που πάμε να κάνουμε, όλοι έχουμε την ευθύνη μέσα μας. Δεν σου κρύβω ότι υπάρχει η αμφιβολία μέσα μου κατά πόσο είναι θεμιτό να μπορέσεις να πετύχεις να έχεις ανθρώπους μέσα σε ένα μαγαζί που θα είναι μόνο εμβολιασμένοι και κατά πόσο αυτό θα είναι σίγουρο να γίνει» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής, ο οποίος δεν έκρυψε τον φόβο του ότι τα νυχτερινά μαγαζιά θα χάσουν την πελατεία του παρελθόντος.

Ακόμα, ο Γιώργος Δασκουλίδης σημείωσε ότι είναι δύσκολο να επιλέξει ένας επιχειρηματίας τους ανθρώπους που θα εισέρχονται σε ένα νυχτερινό μαγαζί. «Είμαι υπέρ του εμβολιασμού, προτρέπω όλον τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Από τη στιγμή που έχουμε πάρει μια απόφαση, όλοι μας πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν πόλεμο. Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι όλος αυτός ο πανικός και το άγχος αν θα συνυπάρχουμε με μη εμβολιασμένους, δεν το καταλαβαίνω».

«Τα μπουζούκια είναι το πρόβλημα για να μεταδώσουμε τον ιό;» ρώτησε ο τραγουδιστής τον καθηγητή πνευμονολογίας εντατικής θεραπείας ΕΚΠΑ, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Δες όλη τη συζήτηση στο T-live:

Read More

And More