David Beckham vs Brooklyn Beckham: Ποιος είναι πιο δημοφιλής;

Στα χνάρια του διάσημου μπαμπά του David Beckham βαδίζει ο κούκλος γιος του Brooklyn και οι μικρές fans του δεν σταματούν να αυξάνονται. Ωστόσο, η πρώτη εκδοτική απόπειρα του νεαρού δεν είχε την ανταπόκριση που ο ίδιος, αλλά και οι διάσημοι γονείς του περίμεναν.

Συγκεκριμένα, το φωτογραφικό του άλμπουμ που κυκλοφόρησε το περασμένο Ιούνιο κατατάσσεται στον κατάλογο του Άμαζον στη θέση 22.186, έχοντας πωλήσει μέχρι στιγμής στο Ηνωμένο Βασίλειο 3.890 αντίτυπα, σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων Nielsen. Ωστόσο καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον τομέα νέων φωτογράφων του Άμαζον, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Το βιβλίο του 18χρονου είχε αρχικά συναντήσει μια «παγωμένη» ανταπόκριση, με πολλούς να λένε ότι ήταν απλά ένα έργο ματαιοδοξίας. Μάλιστα όταν κυκλοφόρησε, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκαν ιδιαιτέρως με τους χρήστες να εμφανίζουν μία κοροϊδευτική διάθεση για την προσπάθεια του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ. Μάλιστα ένας χρήστης του twitter είχε σχολιάσει μία φωτογραφία με ελέφαντες που δεν φαίνονταν πολύ καλά: «Είμαι τεράστιος θαυμαστές των φοβερών φωτογραφιών του Μπρούκλιν Μπέκαμ και των ακόμα χειρότερων σχολίων του».

Thank you so much! @christiesinc @poloralphlauren #whatiseebrooklynbeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις

Πάντως, εκτός από τους επικριτές του αρκετοί ήταν και αυτοί που τον υποστήριξαν γράφοντας ότι πρόκειται για έναν έφηβο που πειραματίζεται με τον φωτογραφικό φακό. Πολλοί, όμως, αναφέρουν πως ο μικρός Brooklyn δύσκολα θα φτάσει τον διάσημο μπαμπά του!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More