David Hasselhoff: Τα καυτά φιλιά με την νεαρότερη σύζυγό του στην Μύκονο! Φωτογραφίες

Στην Μύκονο βρέθηκε πριν μερικές ημέρες, “Ο Ιππότης της Ασφάλτου”, David Hasselhoff μαζί με την καλλονή σύζυγό του, Hayley Roberts. Η αφορμή της επίσκεψης του διάσημου ηθοποιού στο κοσμοπολίτικο νησί αποτέλεσε η αφετηρία του ετήσιου ράλι αυτοκινήτων Gumball 3000. Ως γνωστό, ο David Hasselhoff είναι λάτρης των αυτοκινήτων και της ταχύτητας και δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών σ’ αυτή την ξακουστή εκδήλωση.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό People, ο David Hasselhoff έφτασε στη Μύκονο στις 8 Ιουνίου με τη σύζυγό του, Hayley Roberts, την οποία και γνώρισε στο Κάρντιφ το 2011, όταν ως κριτής του Britain’s Got Τalent είχε επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Ουαλίας για τις καθιερωμένες οντισιόν του show. Ο γάμος τους έγινε πέρσι στην Ιταλία, ενώ το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειό του στο νησί των Ανέμων!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον 66χρονο ηθοποιό σε τρυφερά ενσταντανέ με την μόλις 39χρονη σύζυγό του. Οι δυο τους έκαναν βόλτες στην Μύκονο χεράκι-χεράκι και στη συνέχεια δείπνησαν σε εστιατόριο της Ψαρρούς. Ο David Hasselhoff δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα και πως να έχει αφού η Hayley Roberts… είναι σκέτη καλλονή! Το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας πλήρως για τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα… αδιάκριτα βλέμματα!

Δες τις φωτογραφίες:

«Η γυναίκα του είναι 39 ετών, ενώ κι εκείνος παραμένει ένας πολύ όμορφος και εντυπωσιακός άντρας στα 66 του χρόνια. Την πρώτη ημέρα της παραμονής τους στο νησί έφαγαν θαλασσινά και ψάρια στην περιοχή Ψαρρού. Εκεί βρέθηκε και ο δήμαρχος της Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος υποδέχτηκε τον ηθοποιό, ενώ έβγαλαν μαζί φωτογραφία, την οποία ο Hasselhoff δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε γενικές γραμμές ήταν φιλικός με τους τουρίστες, τους ντόπιους και όλους όσοι του ζητούσαν να βγάλουν selfies. Δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Παρ’ όλα αυτά, το πρόγραμμά του ήταν τόσο φορτωμένο που αυτές τις δύο μέρες δεν εμφανίστηκε σε καμία παραλία του νησιού. Πού χρόνος για μπάνιο;» αποκαλύπτει στο περιοδικό ο Πέτρος Νάζος, ιδιοκτήτης του διαδικτυακού καναλιού Mykonos Live Tv.

Το ζευγάρι έμεινε σε βίλα στην περιοχή της Ελιάς και στις 10 Ιουνίου αναχώρησε για την Αθήνα. Επόμενοι προορισμοί του Gumball 3000 αλλά και του Hasselhoff ήταν η Θεσσαλονίκη και η Ίμπιζα της Ισπανίας, όπου έγινε και ο τερματισμός του ράλι.

Read More

And More