Δείτε τον Ν. Χατζηνικολάου να παίρνει την θέση του Π. Κωστόπουλου στο “Βράδυ” !

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέρευση θα παρακολουθήσουμε αύριο το “Βράδυ”, μιας και όπως σας έχω γράψει ,ήδη, απο χθες αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της συνέντευξης, ο Νίκος Χατζηνικολάου επισκέπτεται τον Πέτρο Κωστόπουλο, όπου και μετά από πολύ καιρό θα τον δούμε και θα τον ακούσουμε να μιλά για όλους και για όλα, κάνοντας πολλές αποκαλύψεις !

Μάλιστα, αφού κάνει τις δικές του αποκαλύψεις μέσα από την συνέντευξη – εξομολόγηση που θα δώσει στον Πέτρο, περνά στην τηλε-αντεπίθεση και παίρνει κι εκείνος με την σειρά του συνέντευξη από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, όπως έχετε ,ήδη, διαπιστώσει και από τις φωτό που σας έχω ανεβάσει.

Σε μία ,λοιπόν, από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο γνωστός δημοσιογράφος μας μιλάει για τη ζωή του, αλλά και για την τηλεόραση και μας αποκαλύπτει σε ποιο κανάλι θα τον δούμε το βράδυ των εκλογών! Ακόμα, πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη και πώς της έκανε πρόταση γάμου; Ο Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, το χειρουργείο που διήρκησε 7 ώρες και τη στιγμή που η κατάσταση αυτή του έφερε κλάματα.
Στη συνέχεια το σκηνικό ανατρέπεται! Ο Πέτρος Κωστόπουλος αλλάζει θέση με τον Νίκο Χατζηνικολάου και απαντάει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Τι εξομολογείται για το τέλος της IMAKO και τι λέει για όσους τον θεωρούν τον Guru του lifestyle; Σε ποιους θεωρεί πως χρωστάει μια «συγνώμη»;

Το Βράδυ της Παρασκευής οι εκπλήξεις χτυπάνε κόκκινο, με τον Χρήστο Φερεντίνο να έρχεται στο πλατό της εκπομπής και να προκαλεί Πέτρο Κωστόπουλο και Νίκο Χατζηνικολάου να διαγωνιστούν για το ποιος είναι «πιο Γαύρος»! Ο νικητής κερδίζει μια μπάλα με την υπογραφή του Ερνέστο Βαλβέρδε !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164