Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τη σκοτεινή πλευρά του Πιστόριους. Είχε πυροβολήσει ξανά σε εστιατόριο

Η «σκοτεινή» πλευρά του Όσκαρ Πιστόριους ήρθε στο φως από την πρώτη στιγμή που η φίλη του, Ρίβα Στέενκαμπ βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι του.

Η ζωή του χρυσού Παραολυμπιονίκη, του ήρωα της Νότιας Αφρικής, του ανθρώπου που «νίκησε» τη ΔΟΕ και την «ανάγκασε» να του επιτρέψει αν γίνει ο πρώτος μη αρτιμελής αθλητής που παίρνει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, άρχισε να καταρρέει. Και όσο οι μέρες περνούν, περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα και πιστοποιούν ότι ο Πιστόριους δεν ήταν αυτός που ήθελε να δείχνει και αυτός που ήθελαν οι θαυμαστές του να βλέπουν.
Την ώρα που η αποκάλυψη ότι στο σπίτι του, στην Πρετόρια, που έγινε ο τόπος της δολοφονίας της 30χρονης καλλονής φίλης του, βρέθηκαν στεροειδή και ενδείξεις μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ προκαλεί σάλο, η εφημερίδα The Star οf Johannesbourg φέρνει στο φως μαρτυρίες «φωτιά» για τον «Blade Runner».
Αυτή που «καίει» περισσότερο τον Πιστόριους προέρχεται από τον πρώην ποδοσφαιριστή Μαρκ Μπάτσελορ, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της πρώην συντρόφου του. Ο Μπάτσελορ έδειξε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας το σημάδι στον τοίχο εστιατορίου του Γιοχάνεσμπουργκ από σφαίρα που έριξε ο Πιστόριους πριν από δυο εβδομάδες. Ο αθλητής προσποιήθηκε ότι δε γνωρίζει τίποτα και η εξήγηση που δόθηκε τότε στους πελάτες ήταν ότι εξερράγη μια φιάλη υγραερίου.
Σύμφωνα με τον Μπάτσελορ, η σχέση του Πιστόριους και της πρώην φίλης του Σαμάνθα Τέιλορ δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Η νεαρή γυναίκα έχει δηλώσει ότι ο αθλητής οδηγούσε με ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα ότι την αγνοούσε όταν τον παρακαλούσε να μειώσει ταχύτητα και ακόμα ότι τής απαγόρευε να φοράει ψηλά τακούνια και σκουλαρίκια.

Read More

And More