Δεν φαντάζεσαι ποιός αποχωρεί από το “Star Academy” και το ιδιαίτερο μήνυμα που θέλησε να στείλει!

Εντάξει, αν μου έλεγε κανείς ποιός ή ποιά φαντάζομαι πως δεν πρόκειται να αντέξει τον… εγκλεισμό και να αποχωρήσει από το “Star Academy”,σίγουρα δεν θα πήγαινε το μυαλό μου στη συγκεκριμένη παίκτρια! Και σου λέω παίκτρια λατρεμένη, γιατί η… απώλεια αφορά σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα των γυναικών.

Εκτός “Star Acedemy” ,λοιπόν, βρίσκεται η εκρηκτική Έλενα! Ναι, το κορίτσι αυτό που και με την ιδιαίτερη φωνή του και με την θεαματική (τουλάχιστον…) εμφάνισή του, αλλάκαι με τα νάζια του, είχε καταφέρει να τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα από το πρώτο κιόλας live.

Ναι, εκτός Ακαδημίας, εκτός παιχνιδιού, εκτός “Star Academy”, βρίσκεται πλέον η ‘Ελενα Κορωναίου, η οποία μάλιστα, φρόντισε να ανεβάσει και ένα ιδιαίτερο μήνυμα στα social-media!

«Μη στεναχωριέστε που έφυγα από το Star Academy γιατί είμαι καλύτερα μέσα μου! Ελπίζω το όνειρο να αρχίζει τώρα! Ήταν μία εμπειρία με τα όμορφα και τα άσχημα της που θα θυμάμαι γλυκά ! Έκανα φίλους που δε θέλω να χάσω και είχα την τιμή να τραγουδήσω μπροστά σε ανθρώπους που θαυμάζω πολύ!

Τους ευχαριστώ όλους από τη ψυχή μου για αυτή την ευκαιρία ! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της παραγωγής για την κατανόηση τους και τη δουλειά που κάνουν! Φυσικά στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους καθηγητές ! Ήταν υπέροχοι! Κατερίνα Γκαγκάκη θεά!», έγραψε χαρακτηριστικά.


Read More

And More