Δεν κρατιέται η Ivanka Trump! Τα μάζεψε και φεύγει για τον Λευκό Οίκο

Μπορεί η Melania Trump να ετοιμάζεται να γίνει η νέα Πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου μετά την ορκωμοσία του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) ως νέου Προέδρου των ΗΠΑ, υπάρχει όμως μια ακόμη ισχυρή γυναίκα που επηρεάζει τον Τραμπ και αναμένεται να προκαλέσει πανικό. Ο λόγος για την 35χρονη κόρη του Ivanka Trump.

Η Ivanka Trump είναι σίγουρα το δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ και η σύμβουλος που εμπιστεύεται σε όλα με κλειστά τα μάτια. Το κορίτσι, άλλωστε ήταν αυτό που βοήθησε τον διάσημο μπαμπά του για να κερδίσει τις εκλογές, δείχνοντας την πιο θετική και ευαίσθητη πλευρά του. Και όπως καταλαβαίνεις είναι αυτή που ανυπομονεί να βρεθεί στην ορκωμοσία του.

#Inauguration day has almost arrived!!! The last 19 months have been remarkable but this amazing journey is just getting started! #MAGA

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ivanka Trump (@ivankatrump) στις


Η εντυπωσιακή Ivanka Trump που έχει ήδη τρία παιδιά ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Washington DC και στο λευκό Οίκο με όλη την οικογένειά της… και μάλιστα πριν από την Melania.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει ο Ντόναλντ Τραμπ, η σύζυγος και ο γιος του Barron, θα μείνουν αρχικά μόνοι στο “χρυσό παλάτι” της οικογένειας και θα μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον, μόλις ο γιος τους τελειώσει τη σχολική χρονιά. Δεν συμβαίνει όμως, το ίδιο και με την Ivanka.

Η κούκλα κόρη του Donald Trump, έκανε ήδη αποχαιρετιστήριο party με τους συνεργάτες της στον Πύργου του Τραμπ, πακέταρε τα πράγματά της και είναι έτοιμη για τη νέα αρχή στη ζωή της, με ένα ρόλο έκπληξη στο πλευρό του πατέρα της!

Το πάρτυ που έκανε η ομάδα της:

My last day in the new @ivankatrumphq space. I’m a little jealous I won’t be here to enjoy the beautiful new office with my talented team.#IvankaTrumpHQ #TeamIvanka

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ivanka Trump (@ivankatrump) στις


Πακετάρει με την μικρή της η Ivanka:

My little packing buddy!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ivanka Trump (@ivankatrump) στις



Η συγκινητική φωτογραφία με την μητέρα της:

Found while packing: How amazing is this picture of me and my mom?! She looks stunning!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ivanka Trump (@ivankatrump) στις

Read More

And More