Δεν λέει “όχι” στο γάμο και σε ακόμη ένα παιδί ο Γ. Λάτσιος!

Δεν λέει “όχι” στο γάμο και σε ακόμη ένα παιδί ο Γ. Λάτσιος! | tlife.gr

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Γιάννης Λάτσιος στον Ant1 Κύπρου, αναφέροντας ότι δεν λέει “όχι” στο ενδεχόμενο να ξαναντυθεί γαμπρός και να κάνει ένα ακόμη παιδί.

Στο δρόμο, λοιπόν, που χάραξε η Ελένη μενεγάκη φαίνεται πως κινείται και ο πρώην συζυγός της που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα νέο γάμο και ένα τέταρτο παιδί. Εξάλλου, μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο τους και οι δυο φαίνεται πως έχουν αρχίσει να παίρνουν το δικό τους δρόμο.
Μιλώντας στον Ant1 Κύπρου, ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου και τέταρτου παιδιού! Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο γάμο στο μέλλον είπε χαρακτηριστικά: “Ποτέ μην λες ποτέ!”. Το ίδιο ακριβώς απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε κι άλλο παιδί: “Σας είπα…ποτέ μην λές ποτέ!”
Παράλληλα, σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο σημαντικό είναι, όποιες διαφορές και να υπάρχουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αυτό το ζευγάρι να είναι καλά μετά τον χωρισμό για χάρη των παιδιών, είπε: “Θα ‘λεγα για χάρη και του ζευγαριού το θεωρώ πολύ σημαντικό αλλά τα παιδιά έχετε δίκιο, ειδικά σε μικρές ηλικίες πρέπει να γίνεται μια συστηματική προσπάθεια πέρα από προσωπικά αισθήματα ή πικρίες γιατί πάντα ένας χωρισμός έχει απ΄αυτά. Θα πρέπει να κρατηθούν μακριά απ΄ αυτά”.
Όσον αφορά την εμπειρία που είχε στο “Dancing with the stars” και το πόσο πολύ του άρεσε, αλλά και τις φήμες που θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου ή τον Αντώνη Ρέμο να αντικαθιστούν τον Γιώργο Λεβέντη στο X-Factor, εκείνος ανέφερε: “Δεν υπήρξαν τέτοιες προτάσεις προφανώς υπάρχει ένα επαγγελματικό θέμα με τον Γιώργο πως θα συνδυάσει την καινούργια του δουλειά που από την επόμενη Δευτέρα θα είναι στο Λονδίνο. Έχουμε την τύχη πιστεύω να είναι Παρασκευή πιθανόν να συνδυαστεί. Δεν υπήρχε όμως κάτι έντονο. Υπήρχε μια αδυναμία του να είναι την Παραμονή των Χριστουγέννων στην Αθήνα”, δήλωσε στην εκπομπή της Κ. Χριστοφίδου.

READ more