“Δεν μου αρέσει να λένε ότι είμαι μία Μενεγάκη. Θα το διαβάσει κι εκείνη και θα γελάει μαζί μου”

Λαμπερή, όμορφη, με ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο να στολίζει το ήδη εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, η ξανθιά και γαλανομάτα Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της τηλεόρασης στην Κρήτη. Είναι 29 ετών, δασκάλα, με καταγωγή από την Πρέβεζα. Στην Κρήτη βρέθηκε με σκοπό να δουλέψει ως δασκάλα, ενώ συμμετείχε και στα Παγκρήτια καλλιστεία.

Πολλοί την αποκαλούν “Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” και η ίδια, μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό TV Mania έδωσε την δική της απάντηση σε όλους όσους την συγκρίνουν με την παρουσιάστρια του Alpha.

«Είναι τόσο όμορφο να τα ακούς. Η Ελένη Μενεγάκη είναι καπετάνιος, βασιλιάς -όχι βασίλισσα- αλλά εγώ δεν αντέγραψα κανέναν. Η Μενεγάκη είναι μία, δεν μου αρέσει να λένε ότι είμαι μία Μενεγάκη, είμαι μία Μαλέσκου, ένας διαφορετικός άνθρωπος που κάνει κάτι διαφορετικό που δεν μοιάζει με τη Μενεγάκη. Γιατί να με πούνε Μενεγάκη; Είναι αστείο! Να το διαβάσει κι εκείνη και να γελάει μαζί μου. Δεν θέλω στη ζωή μου να μοιάζω με κάποιον, γιατί θα είμαι κόπια. Εγώ είμαι εγώ, δεν αντιγράφω κανέναν!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό μεσημέρι» στο ΚΡΗΤΗ TV.

Read More

And More