Δεν θα πιστέψεις ποια ηθοποιός “εισβάλλει” στο “Λόγω Τιμής” [pic]

Το “Λόγω Τιμής” επιστρέφει μετά από 22 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν πως και πως τη μεγάλη στιγμή. Η σειρά της Μιρέλας Παπαϊκονόμου αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και δικαίως κέρδισε μια θέση στην καρδιά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ηθοποιοί δέχτηκαν με χαρά να μπουν στο πλατό και να συνεχίσουν την ιστορία τους ύστερα από περίπου 2 δεκαετίες.

Το πρωί της Τετάρτης, η πρωινή ομάδα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε ότι τρεις νέοι ηθοποιοί αναμένεται να προστεθούν στο καστ και να απογειώσουν το σενάριο. Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου, Μαρία Ναυπλιώτου και Γιώργο Χρυσοστόμου. Η Ευγενία μετά το χωρισμό της από τον Άλκη Κούρκουλο, θα βρεθεί ξανά μαζί του, αφού ο Άλκης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Το πρώην ζευγάρι ήταν αρκετά χρόνια μαζί και παρά το χωρισμό, οι σχέσεις τους σήμερα είναι άψογες.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν βρίσκονται: ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Read More

And More