Δεν θα πιστέψεις ποιοι Έλληνες ηθοποιοί είναι οι κύριοι της φωτογραφίας!

Μεγάλος ενθουσιασμός υπάρχει στον κόσμο των social media τις τελευταίες ημέρες με την ανακάλυψη της εφαρμογής που έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τους άνδρες σε γυναίκες και τις γυναίκες σε άνδρες. Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που καθημερινά αποδέχονται το challenge και μπαίνουν στη διαδικασία να δουν πώς θα ήταν το πρόσωπό τους αν είχαν γεννηθεί το αντίθετο φίλο από το δικό τους. Όπως ήταν λογικό στον πειρασμό υπέπεσαν και πολλά πρόσωπα της showbiz.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τα μάτια μας δεκάδες φωτογραφίες με κύριες και κυρίους που μεταμορφώθηκαν και… μας έκαναν να γελάσουμε πολύ. Ωστόσο, η παραπάνω μεταμόρφωση είναι μία από τις πιο επιτυχημένες. Οι δύο γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, λοιπόν, συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης και αποφάσισαν να μας δείξουν ποια θα ήταν η εικόνα τους αν είχαν γεννηθεί γυναίκες.

Ο λόγος για τον… Κώστα Σπυρόπουλο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Ο δεύτερος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram τη χιουμοριστική φωτογραφία σχολιάζοντας “Αντρικά”.

Το πριν και το μετά!

Read More

And More