Δεν θα πιστεύεις ποια είναι η κυρία της φωτογραφίας! Την.. “μεταμόρφωσε” ο Τρύφωνας Σαμαράς! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητα τα μαύρα μαλλιά της, να διαμαρτύρεται έντονα για όλα, να διακόπτει εκπομπές και ζωντανές μεταδόσεις σε δελτία ειδήσεων.

Κι όμως η Ελένη Λουκά, έχει μια άλλη… υπόσταση, αυτή της γυναίκας και μάλιστα της μοιραίας! Σήμερα θα δεις αποκλειστικά στο TLIFE, την Ελένη Λουκά, έτσι όπως δε την έχεις ξαναδεί ποτέ. Η Ελένη Λουκά πάντα ήθελε να την χτενίσει ο Τρύφωνας Σαμαράς! Και όχι μόνο να την χτενίσει αλλά να την μεταμορφώσει … και να την φιλοξενήσει στα διάσημα ημερολόγιά του με τις celebrities!

Ο Τρύφωνας αποφάσισε πριν 8 χρόνια να ικανοποιήσει το όνειρο της Ελένης Λουκά. Την μεταμόρφωσε λοιπόν για όχι μόνο γιατί το ήθελε αλλά και για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής! Έτσι η γνωστή φιλόλογος, πηγαίνει στο ατελιέ του γνωστού haistylist και με τη βοήθεια του στυλίστα Βαγγέλη Μιχέλη, γίνεται κυριολεκτικά μια άλλη!

Ξανθά μακριά μαλλιά, ρούχα που δεν έχει ξαναβάλει ποτέ στη ζωή της και … λάγνο βλέμμα. Η Ελένη ξεχνάει για λίγο το Θεό και τις τηλεοπτικές παρεμβάσεις, και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό ξανθιά και με μισάνοιχτο στόμα..

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE βλέπεις την πραγματικά άλλη Ελένη Λουκά με δυο διαφορετικά μάλιστα look!


Read More

And More