“Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο” ξεσπά η αδελφή της Φαίης

Θέλω ο δράστης να τιμωρηθεί, δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο όπως ισχυρίζεται λέει στο Newsit μέσω του συνηγόρου της Θανάση Πλεύρη, η αδελφή της Φαίης που ξυλοκοποθήκε μέχρι θανάτου από τον Βαγγέλη Στεφανάκη στη Νέα Μάκρη.

Η 32χρονη αδελφή της Φαίης την οποία ο Στεφανάκης ενέπλεξε στην υπόθεση όταν αποκάλυψε οτι διατηρούσε παράλληλο δεσμό με τις δυο αδελφές, περνά στην αντεπίθεση και μέσω του συνηγόρου της ξεσπά στο Νewsit.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε o συνήγορος της 32χρονης, Θανάσης Πλεύρης η Μαριαλένα έκανε παράσταση πολιτικής αγωγής διότι στη συγκρικριμένη περίπτωση και αυτή είναι θύμα της υπόθεσης. Αυτά τα οποία ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος για ερωτικό τρίγωνο και γενικότερα, το οτι προσπαθει να αποσύσει τις ευθύνες του και να τις φορτώσει αλλού, είναι μια υπερασπιστική γραμμή που θα καταπέσει. Δεν υπήρξε καμία ερωτική επαφή το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Ο δράστης, προφανώς για δικούς του λόγους, αναφέρεται σε ψευδή περιστατικά για το κρίσιμο βράδυ. Η Μαριαλένα θέλει να χυθεί άπλετο φως και να υπάρξει απονομή δικαιοσύνης γιατί έχει πεθάνει η αδελφή της.

Άκουσε τι δήλωσε στο Newsit o συνήγορος της αδελφής της Φαίης, Θανάσης Πλεύρης

Read More

And More