Denize Severo: Αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει με τον Ντόντα στον γιο τους!

Το πρώτο τους παιδί θα αποκτήσουν σε λίγες εβδομάδες η Denize Severo και ο Ντόντα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση που έχει ήδη μια κόρη, την όμορφη Viviene θα αποκτήσει πολύ σύντομα και τον πρώτο γιο του και είναι στα καλύτερά του.

Το ζευγάρι που πριν από 3 περίπου χρόνια παντρεύτηκε σε Πύργο στην Πορτογαλία σε έναν γάμο υπερπαραγωγή, ανυπομονεί για την  έλευση του γιου, μιας και η όμορφη δημοσιογράφος βρίσκεται στην τελική ευθεία έχοντας κλείσει τις 32 εβδομάδες κύησης. Ιδιαίτερα χαρούμενη η μέλλουσα μανούλα, έκανε μια πολύ όμορφη φωτογράφηση λίγο πριν μπει στον μήνα της και αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει μαζί με τον Ντόντα (Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο) στον γιο τους!

«Πώς να περιγράψεις το αίσθημα της μεταφοράς ενός παιδιού στη μήτρα. Είναι σίγουρα η πιο μαγική και ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου. Συνειδητοποιήσαμε ότι η αποστολή να βάλουμε το όνομα του παιδιού μας δεν είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Αν ήταν κορίτσι είχαμε κάποιες επιλογές. Είναι όμως αγόρι και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για εμάς.

Το όνομα του Doda είναι Alvaro που σημαίνει: μαχητής, ήρωας, αξιοθαύμαστος πολεμιστής. Το ίδιο όνομα με τον παππού του, ο οποίος πολέμησε στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο (Alvaro Affonso de Miranda Filho). Το “Dodinha” μας θα ονομάζεται «Alvaro Severo de Miranda».

Το όνομα του πατέρα φέρνει πολύ δυνατές και σημαντικές δονήσεις. Είναι η δόνηση εκείνων που έρχονται να εργαστούν σκληρά, να είναι επίμονοι, αφοσιωμένοι στην παραγωγή ασφάλειας και σταθερότητας για τον εαυτό τους και για τους άλλους γύρω τους».

Read More

And More