Denize Severo: Το bachelorette party πριν το γάμο με τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση! [pics]

Δεν πρόλαβα καλά καλά να βγει το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα (Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο) αναμένεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Denize Severo, τον Σεπτέμβρη στο  πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Vila Vita Parc Resort στην Πορτογαλία.

Το ζευγάρι είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί, κάνει την μια επίσημη εμφάνιση μετά την άλλη, με την δημοσιογράφο να έχει γνωρίσει την κόρη του Ντόντα και να έχουν γίνει πια και καλές φίλες… Και φυσικά μετά τις ερωτικές εξομολογήσεις τους, ο γάμος ήταν  ξεκάθαρο πως δεν θα αργήσει να έρθει. Έτσι, τώρα το ζευγάρι μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη μέρα.

Λίγο πριν το γάμο, όμως, η Denize έκανε ένα bachelorette party υπερπαραγωγή σε γνωστό σπα και διασκέδασε πολύ με τις φίλες της. Ντυμένη στα λευκά, η μέλλουσα νυφούλα, απόλαυσε την κάθε στιγμή και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια, πως το ζευγάρι λέγεται ότι έχει κανονίσει το ταξίδι του μέλιτος να το περάσει στα ελληνικά νησιά, στο Ιόνιο και «στις θάλασσες του Ωνάση». Συγκεκριμένα, ο Αλβάρο και η Ντενίζ σκέφτονται να κάνουν κρουαζιέρα με θαλαμηγό Γάλλου δισεκατομμυριούχου και να φτάσουν μέχρι την Λευκάδα. Ωστόσο είναι άγνωστο αν το ζευγάρι θα περάσει και από τον Σκορπιό, καθώς ο Αλβάρο μπορεί πλέον να μην έχει σχέσεις με την Αθηνά Ωνάση, αλλά έχει με άψογες σχέσεις με την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

 

Read More

And More