Δες ποιοι διάσημοι έτρεξαν στο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης! Φωτογραφίες

Πλημμύρισαν κόσμο αλλά και διάσημους οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης για το 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος με μεγάλο χορηγό τη Wind Hellas. Δες ποιοι διάσημοι έτρεξαν για καλό σκοπό!

Mερικά στιγμιότυπα από την εκκίνηση και τον τερματισμό του Μαραθωνίου!

Ανάμεσα στους απλούς πολίτες συμμετείχαν στο μαραθώνιο και πολλές διασημότητες όπως ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης, η Άννα Πρέλεβιτς, ο ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης κ.ά.

Δες τι φωτογραφίες ανέβασαν και τι έγραψαν στο twitter τους!


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος γέμισε το twitter του με φωτογραφίες. Εδώ λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα 5χλμ. όπου συμμετείχε!


Φυσικά βρήκε και πολλούς φίλους του κι έτσι ανέβασε μια φωτογραφία που έβγαλε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Μάλιστα η Ντορέττα, αν και ξενυχτισμένη έχοντας πάει να παρακολουθήσει τους Onirama, έβαλε τα αθλητικά της και πήγε για τρέξιμο! Και να τι ανέβασε στο twitter της:



Σαν καλός ρεπόρτερ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μάς χάρισε μερικές γενικές φωτογραφίες του Μαραθωνίου!

/
Πρώτος-πρώτος μαζί με τους πρεσβευτές του Μαραθωνίου διακρίνεται ο Άκης Πετρετζίκης, που έκανε ένα διάλειμμα από την κουζίνα και φόρεσε τα αθλητικά του!

/
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης φωτογραφήθηκε με έναν μικρό θαυμαστή του!

/
Αυτή είναι η φωτογραφία που τράβηξε και ανέβασε στο Twitter της η Άννα Πρέλεβιτς, που συμμετείχε και εκείνη στο Μαραθώνιο!

Read More

And More