Δες τι κάνει τώρα, η Τατιάνα Στεφανίδου! Φωτογραφίες

Η μέρα που το TLIFE, Θα αλλάξει και θα ανανεωθεί για χάρη σου, πλησιάζει! Το Σάββατο το πρωί θα δεις στο κινητό, το τάμπλετ η τον υπολογιστή στου το νέο TLIFE, που η Τατιάνα Στεφανίδου και οι συνεργάτες της ετοιμάζουν εδώ και καιρό με κέφι και μεράκι!

H Tατιάνα λοιπόν αυτή την ώρα είναι στην αίθουσα συσκέψεων του TLIFE και κοιτάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν το νέο TLIFE, βγει στον αέρα του διαδικτύου!

Η Τατιάνα δεν έκρυψε χθες τη χαρά και τον ενθουσιασμό της γράφοντας  στο blog της μεταξύ άλλων:

“Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα για τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, πιο εξοικειωμένη με τη χρήση του διαδικτύου. Πιο γρήγορη στην «κατανάλωση» ειδήσεων. Μια εποχή που η επικοινωνία και η ενημέρωση γίνονται ολοένα και περισσότερο μέσα από τη μικρή οθόνη ενός κινητού. Αδιάκοπα, ασταμάτητα από κάθε μέρος τους πλανήτη.

Σε αυτήν την εποχή το TLIFE, από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, αλλάζει. Προσαρμόζεται στις προκλήσεις της νέας εποχής. Γίνεται πιο εύκολο στην ανάγνωση, πιο φιλικό στο χρήστη, πιο γρήγορο, πιο άμεσο, πιο λαμπερό. Κρατήσαμε όλα αυτά που αγαπήσατε και τα προσαρμόσαμε στο 2020”.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες από την τελευταία σύσκεψη πριν το ανανεωμένο TLIFE, εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού μας! “Το νέο @tlifegr βγαίνει αύριο το πρωι !  Τσεκάρουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες  @berenata @souzasofias” έγραψε η Τατιάνα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το νέο @tlifegr βγαίνει αύριο το πρωι ! 🥳 Τσεκάρουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες 💜 @berenata @souzasofias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Η Τατιάνα με την fashion editor Σοφία Σούζα και την beauty editor Νατάσα Μπερέκου, χαρούμενες κοιτώντας το νέο TLIFE και το γέλιο τους τα λέει όλα! Stay tuned!

Read More

And More