Δες την οικογένεια Χανταμπάκη να παίζει με το χιόνι στη μέση του δρόμου! [pic, video]

Δες την οικογένεια Χανταμπάκη να παίζει με το χιόνι στη μέση του δρόμου! [pic, video] | tlife.gr

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά τη νίκη του στον δεύτερο κύκλο του Nomads και την επιστροφή του στην Ελλάδα δεν σταματά να απολαμβάνει χαρούμενες στιγμές με την γυναίκα του, Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά, Μανώλη και Μαλένα. Δεδομένου ότι τις γιορτές τα σχολεία είναι κλειστά, ο Στέλιος είχε την ευκαιρία να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και να κάνει συνεχώς πράγματα με τα παιδιά του.

Μπορεί να έγιναν γονείς σε νεαρή ηλικία, όμως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την ανατροφή των παιδιών, αφού βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό τους και μεγαλώνουν μαζί. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες οικογένειες της εγχώριας showbiz και αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε συχνά κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η οικογένεια Χανταμπάκη βγήκε στους δρόμους και απόλαυσε το παιχνίδι με το χιόνι. Μάλιστα, η πρώην αθλήτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους, γράφοντας: «Πόση χαρά μας έδωσε σήμερα αυτό το χιόνι! ❄️❄️❄️ Και στους μικρούς αλλά και στους μεγαλους! Τα φιλια μας!».

Δες τα στιγμιότυπα:

READ more