Δέσποινα Καμπούρη: Η αλλαγή στο look της και οι βόλτες με τις κόρες της! [pics]

Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι καθημερινά φορτωμένο, η Δέσποινα Καμπούρη βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και συγκεκριμένα για τις δυο μικρές της πριγκίπισσες: την Έλενα και την Χριστίνα της. Η μικρή κόρη της, άλλωστε, είναι συνεχώς κοντά της, μιας και η Έλενα της λείπει τα πρωινά στο σχολείο. Έτσι μαμά και κόρη ντύνονται casual σικ και ξεκινούν τις βόλτες τους.

Ο φωτογράφος του TLIFE συνάντησε αυτήν τη φορά την Δέσποινα Καμπούρη με την Χριστίνα και την Έλενα της στην παιδική χαρά, μαζί με μια ακόμη φίλη της δημοσιογράφου, που φάνηκε να το απολαμβάνουν. Τα παιχνίδια τους δεν είχαν τέλος, ενώ μετά τις κούνιες ακολούθησε και μια βόλτα στα νότια προάστια.

Μάλιστα, αυτήν τη φορά η Δέσποινα Καμπούρη ξεχώρισε για το look, αλλά και την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της πριν λίγες βδομάδες. Η ίδια μοιράστηκε στο Instagram στις αρχές του Φλεβάρη ένα video όπου ρωτούσε τις φίλες της ποιο θα ήταν το καλύτερο χτένισμα για τις αφέλειες που επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της. Το σίγουρο, πάντως είναι πως της πάνε πολύ. Όσο για τα κορίτσια της; Κυρίως η μεγάλη κόρη προσπαθεί να “αντιγράψει” το στυλ της διάσημης μαμάς της.

Η Δέσποινα Καμπούρη με τις κόρες της και την Χριστίνα Κόμπου

Ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στα νότια προάστια!

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως η Δέσποινα Καμπούρη το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στα Καλάβρυτα και στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής με τις φίλες και την οικογένειά της και δεν σταμάτησε να μοιράζεται αγαπημένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες φωτογραφίες:

Το νέο look της Δέσποινας Καμπούρη

Παιχνίδια χωρίς τέλος με την Χριστίνα της

 Με casual εμφάνιση μαμά και κόρη…

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More