Δέσποινα Καμπούρη για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Ψυχολογικά δεν είμαι καλά, με έχουν πιάσει όλα»

Μέσω skype εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” η Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος, όπως αποκάλυψε χθες η Δανάη Μπάρκα, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και γι’ αυτό παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα. 

Η Δέσποινα Καμπούρη περιέγραψε τα συμπτώματά της λέγοντας πως περισσότερο από όλα έχει επηρεαστεί η ψυχολογία της ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί να γίνει γρήγορα καλά για να επιστρέψει στη δουλειά της αλλά και για να ξαναγκαλιάσει τα παιδιά και τον σύζυγό της.

«Είμαι σχετικά καλά. Έχω ήπια συμπτώματα, ψυχολογικά δε μπορώ να πω ότι πετάω, με έχουν πιάσει όλα. Είναι και οι εικόνες που βλέπω από το σπίτι γιατί τώρα έχω πολύ χρόνο και παρακολουθώ την ειδησεογραφία και με πονάνε αυτά που βλέπω. Γενικώς προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Για έναν άνθρωπο όμως που είναι και λίγο αρρωστοφοβικός όπως εγώ… Τα διογκώνω λίγο. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι κάτι που το έχουν περάσει πολύ άνθρωποι και θα περάσει γρήγορα. 

Με την υπόλοιπη οικογένεια έχουμε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι. Εγώ έχω καταλάβει τον βόρειο τομέα, τα παιδιά και ο Βαγγέλης είναι στον νότιο τομέα του σπιτιού γιατί είναι και οι τρεις αρνητικοί. Προσπαθώ να μην έρχομαι καθόλου σε επαφή μαζί τους, φοράμε όλοι μάσκες μέσα στο σπίτι και μετράμε αντίστροφα μέχρι να γίνω και εγώ καλά.

Έχω κανονικά όσφρηση και γεύση. Ευτυχώς δεν έχω πυρετό, έχω μια καταρροή, με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου και παίρνω πάρα πολές βιταμίνες. Έχετε δίκιο, γκρινιάζω» είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Read More

And More