Δέσποινα Καμπούρη: Με την κόρη της στην παλιά της γειτονιά!

Το μότο για το Σαββατοκύριακο της Δέσποινας Καμπούρη δεν ήταν άλλο από: “Επιστροφή στην παιδική αθωότητα!”. Η όμορφη παρουσιάστρια νοστάλγησε την εποχή της παιδικής της ηλικίας και έκανε ένα νοερό ταξίδι στις αναμνήσεις της αλλά κι ένα πραγματικό στην γειτονιά όπου μεγάλωσε.

Συνοδοιπόρος της σε αυτό το ταξίδι ήταν η μικρή της κόρη Έλενα. Η νοσταλγική διάθεση της παρουσιάστριας ξεκίνησε από νωρίς όταν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, η Δέσποινα Καμπούρη σταμάτησε σε ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα. Με διάθεση να “κανακέψει” το κορίτσι που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της η παρουσιάστρια φόρεσε ένα παιδικό καπέλο και κρατώντας ένα ροζ φορεματάκι μπροστά της πόζαρε στον φακό σαν “Μικρή κυρία” όπως έγραψε στην λεζάντα με την οποία συνόδευσε την φωτογραφία της.


Επόμενη στάση μαμάς και κόρης ήταν η Νέα Φιλαδέλφεια και η παιδική χαρά όπου η Δέσποινα Καμπούρη παρέα με την καλύτερη της φίλη των παιδικών της χρόνων, τη Σοφία, είχαν γράψει κάπου “F.F.E.” όπως συνήθιζε η καθεμία μας να κάνει. Η ίδια θέλησε να φέρει εκεί την μικρή Έλενα και να την κάνει κοινωνό των αναμνήσεων της παίζοντας μαζί της και δείχνοντας της κάθε κρυφή γωνιά της παιδικής χαράς.


Ραντεβού στις 6 στην παιδική, στο σπιτάκι του φύλακα!, είκοσι χρόνια μετά, στην παιδική χαρά που μεγάλωσα, φέρνω την κόρη μου να παίξει. Το “σπιτάκι του φύλακα”, υπάρχει ακόμα αλλά είναι εγκαταλελειμένο. Κάτω από το παράθυρο είχαμε σκαλίσει Σοφία+ Δέσποινα = FFE. Το έσβησε ο χρόνος”, έγραψε η παρουσιάστρια.

Read More

And More