Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης: Η γλυκιά φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους!

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης έκλεισαν τρία χρόνια έγγαμου βίου, καθώς το 2014 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, καθώς έχουν δύο κορίτσια την Έλενα και την Χριστίνα. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους και το δείχνουν σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους, παρά τους χαμηλούς τόνους που κρατάνε ως ζευγάρι.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ο επιχειρηματίας έχουν σήμερα επέτειο γάμου και η Δέσποινα ανέβασε μια πολύ συγκινητική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η φωτογραφία φυσικά είναι από την μέρα του γάμου, όπου ορκίστηκε αιώνια αγάπη με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Στην λεζάντα έγραψε την ημερομηνία του γάμου της, δηλαδή 14 Ιουνίου 2014.
Μήνυμα για την επέτειό της καλύτερης της φίλης, ανέβασε και η Δήμητρα Λαζαράτου, η οποία, μάλιστα ήταν και μία από τις παράνυφες της δημοσιογράφου. Η Δήμητρα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει με την Δέσποινα: “Νιώθω μεγάλη τιμή που ήμουν παράνυφός σου πριν τρία χρόνια! Χαρούμενη επέτειο αγάπες μου!”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Read More

And More