Δέσποινα Καμπούρη: Βγήκε από το μαιευτήριο με την κόρη της! Φωτογραφίες

Εξιτήριο από το μαιευτήριο ΡΕΑ πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης η Δέσποινα Καμπούρη και μαζί με την νεογέννητη κορούλα της (την Χριστίνα όπως θα την ονομάσει) και τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη επέστρεψε στο σπίτι της!

Το baby boom έγινε την Κυριακή. Η γνωστή δημοσιογράφος γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3.150 και έχει ξετρελάνει τους γονείς της. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη είναι και η μεγάλη κόρη της, η Έλενα που περιμένει με ανυπομονησία να γνωρίσει την αδελφούλα της.

Μάλιστα, αν και αρχικά η Δέσποινα είχε προγραμματίσει να γεννήσει την Δευτέρα, ένιωσε πολύ άνετα την Κυριακή και για να αποφύγει τον πολύ κόσμο, βρέθηκε στο μαιευτήριο με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη (που ήταν συνεχώς κοντά της) και γέννησε μια μέρα νωρίτερα… Στο πλευρό της, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της ήταν ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Κοσμάς Βρυώνης.

Όσο για την μικρή της είναι πολύ ήρεμη και συνεργάσιμη, αν και η Δέσποινα ανυπομονεί να γυρίσουν σπίτι. “Θέλω πολύ η Έλενα να γνωρίσει την αδελφή της”, είπε στα αγαπημένα της πρόσωπα λίγο μετά τον τοκετό, ενώ στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε με το μωρό της έγραψε: “Χριστινούλα μου, λουλουδάκι μου… Ας είναι η ζωή σου όμορφη σαν δροσερός ανθόκηπος. Η καρδιά μου έχει ξεχειλίσει από αγάπη…”

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More