Δέσποινα Καμπούρη: Χριστουγεννιάτικες βόλτες στην παιδική χαρά με τα κορίτσια της! [pics]

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι μία από τις πιο τρυφερές μητέρες της εγχώριας showbiz και όχι άδικα! Η δυο υπέροχες κόρες που έχει αποκτήσει με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της προσπαθούν να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην Έλενα και την Χριστίνα. Τα δυο υπέροχα κορίτσια είναι η χαρά της ζωής και το ζευγάρι, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Έτσι, τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η Δέσποινα Καμπούρη προσπαθεί να περνάει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τις κόρες της είτε κάνοντας χριστουγεννιάτικες αγορές είτε πηγαίνοντας βόλτες σε χριστουγεννιάτικα πάρκα και σε παιδικές χαρές! Η γλυκιά δημοσιογράφος με το που βρει λίγο χρόνο θα τον αφιερώσει στην μικρή Ποκαχόντας – όπως αποκαλεί την πρωτότοκη κόρη της – και στο μωρό της, κάνοντας όλες μαζί κάθε λογής δραστηριότητες.

Έτσι, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε μαμά και κόρες σε μία από τις καθημερινές τους βόλτες σε παιδική χαρά της Γλυφάδας! Η Δέσποινα δεν ήταν μόνη της, αλλά είχε μαζί της και τους φίλους της, τον Μάνο Μαγιάτη και άλλους, που χάρηκαν να βλέπουν τα δύο όμορφα κορίτσια να παίζουν με την ψυχή τους στις κούνιες στα νότια προάστια.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More