Δέσποινα Βανδή: Από το διαζύγιο, στις φήμες για νέα σχέση και τις φωτογραφίες αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ήταν 15 Ιουλίου του 2021, όταν με μια λιτή ανακοίνωση προς τα Μέσα ενημέρωσης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Σύμφωνα όμως με όσους τους γνώριζαν καλά η απόφαση του διαζυγίου ήταν κάτι που συζητούσαν αρκετό καιρό και επρόκειτο για μια απόλυτα συνειδητή απόφαση.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, μετά την είδηση του διαζυγίου ήρθε μόλις μια μέρα μετά, όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψει στην Κύπρο για τις ανάγκες των νυχτερινών της εμφανίσεων. (Δες εδώ τις πρώτες φωτογραφίες του TLIFE μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου)

Kάπως έτσι, μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου πέρασε το καλοκαίρι της η Δέσποινα Βανδή, ενώ στο ενδιάμεσο αποφάσισε να κάνει μερικές ημέρες διακοπές στην Εύβοια παρέα με μερικούς καλούς της φίλους.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ωστόσο, οι φήμες πως στη ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας έχει μπει ήδη ένας νέος άντρας είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν λίγες μόλις ημέρες αφότου έγινε γνωστό το διαζύγιό της. Η ίδια ωστόσο, ποτέ δεν έκανε κανένα σχόλιο για όσα γράφονταν για την προσωπική της ζωή. Εξάλλου, ανέκαθεν κρατούσε χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά θέματα που αφορούσαν την οικογένειά της και είχε ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά της, τη Μελίνα και τον Γιώργο. (Δες εδώ τον διαφορετικό Δεκαπενταύγουστο της Δέσποινας Βανδή με τους φίλους της)

Ο καιρός περνούσε, οι φήμες μέσω social media «έδιναν και έπαιρναν», ώσπου μία ημέρα η instagrammer Soula Glamorous αφήνει να εννοηθεί μέσα από story πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αναπτύξει μία… τρυφερή φιλία. Ένα 24ωρο αργότερα, διαψεύδεται με παρόμοιο τρόπο. Ωστόσο, η φήμη συνεχίζει να αιωρείται στα social media.

Στιγμιότυπο από το Άλσος, όταν η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Το δικό μας σινεμά”

Μέχρι που ένα κοινό τους στιγμιότυπο στην οδό Ερμού πριν από μερικές ημέρες, να φέρει ξανά το θέμα στο προσκήνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε γίνει η πρώτη “αναφορά” στον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του J2US όπου έχει τον ρόλο του κριτή. «Εμείς οι δυο ταιριάζουμε σαν δυο σταγόνες μοιάζουμε, Δέσποινα Βανδή. Το καλοκαίρι κι οι δυο περάσαμε τα ίδια στα αισθηματικά. Χωρίσαμε αλλά είμαστε μια χαρά. Είσαι καλά; Κι εγώ μαζί σου χέρι-χέρι» της είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του show Nίκος Κοκλώνης με την ίδια να χαμογελά χωρίς να κρύβει την αμηχανία της.

Οι φήμες για νέα σχέση φούντωσαν το πρωί της Τετάρτης, 6 Οκτωβρίου όταν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στα Εξάρχεια να απολαμβάνουν ο ένας την αγκαλιά του άλλου.

Η Δέσποινα Βανδή έχει αλλάξει οριστικά πλέον κεφάλαιο στη ζωή της και έχει ανοίξει ένα νέο που, όπως φαίνεται τη βρίσκει πιο δημιουργική και ανανεωμένη από ποτέ. Άλλωστε οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram μιλούν από μόνες τους…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Read More

And More