Δέσποινα Βανδή: Από τον Ντέμη Νικολαΐδη, στον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι αλλαγές στη ζωή της εδώ και 1 χρόνο

Ήταν 15 Ιουλίου 2021 όταν έπεσε σαν «βόμβα» η ανακοίνωση στα ΜΜΕ ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού.

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού γνώριζαν καλά πώς η απόφαση του διαζυγίου ήταν κάτι που συζητούσαν αρκετό καιρό και επρόκειτο για μια απόλυτα συνειδητή απόφαση και των δύο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, μετά την είδηση του διαζυγίου ήρθε μόλις μια μέρα μετά, όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψει στην Κύπρο για τις ανάγκες των νυχτερινών της εμφανίσεων. Έτσι λοιπόν, η τραγουδίστρια πέρασε το καλοκαίρι μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου ενώ στο ενδιάμεσο αποφάσισε να κάνει μερικές ημέρες διακοπές στην Εύβοια παρέα με μερικούς καλούς της φίλους.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο όπου η Δέσποινα Βανδή ήταν στην κριτική επιτροπή του J2US δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβαζε στα social media αρκετές σέξι πόζες!

Από την άλλη πλευρά ο Ντέμης Νικολαϊδης, δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση εκείνη την περίοδο, ενώ προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πρώτες φήμες για νέο έρωτα της Δέσποινας Βανδή

 

Τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Η ίδια όμως, δεν τοποθετήθηκε ποτέ δημόσια, για όσα γράφονταν για την προσωπική της ζωή. Εξάλλου, ανέκαθεν κρατούσε χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά θέματα που αφορούσαν την οικογένειά της και είχε ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά της, τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Μέρα με τη μέρα οι φήμες για νέο σύντροφο φούντωναν, μέχρι που μια ημέρα, γνωστή Instagrammer μέσα από μια ανάρτησή της, άφησε να εννοηθεί πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αναπτύξει μία… τρυφερή φιλία. Ένα 24ωρο αργότερα, διαψεύδεται με παρόμοιο τρόπο. Ωστόσο, η φήμη συνεχίζει να αιωρείται στα social media.

Λίγες ημέρες αργότερα, ένα κοινό στιγμιότυπο της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό στην οδό Ερμού είδε το φως της δημοσιότητας, με τις φήμες να παίρνουν «φωτιά»!

Αφού πέρασε το καλοκαίρι και δεν είχε επιβεβαιωθεί ακόμη η είδηση, στις 6 Οκτωβρίου η Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στα Εξάρχεια από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνουν ο ένας την αγκαλιά του άλλου.

Το μεταξύ τους ειδύλλιο φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα RealLife και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, να ξεκίνησε στα στούντιο ΚΑΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια που την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

 

Μετά από δύο μήνες κρυφτού, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνισή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος ηθοποιός έφτασαν στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας για να δώσουν το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό». 

Κάτι μάλιστα που είχε συζητηθεί πολύ έντονα ήταν η ομοιότητα που είχε η πρώτη δημόσια έξοδος του Ντέμη Νικολαϊδη με τη Δέσποινα Βανδή, με αυτή του Βασίλη Μπισμπίκη και της ίδια, καθώς το πρώην ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο.

Μόλις έγινε η αρχή, στη συνέχεια οι δημόσιες εμφανίσεις διαδέχονταν η μια την άλλη, με το ερωτευμένο ζευγάρι να είναι full in love, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Δέσποινα Βανδή πιο σίγουρη από ποτέ για τον άντρα που έχει στο πλευρό της αλλά και για τα συναισθήματά της για εκείνον άρχισε να είναι περισσότερο εκδηλωτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της.

Και ενώ η σχέση τους πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να εκφράσει και δημόσια τα όσα νιώθει για την αγαπημένη του όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4.

«Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο».

Πλέον η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πανέτοιμοι για το φετινό καλοκαίρι το οποίο τους βρίσκει ερωτευμένους!

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, συχνά όμως βλέπουμε τον Βασίλη Μπισμπίκη να απολαμβάνει τη Δέσποινα Βανδή στις live εμφανίσεις αλλά και εκείνη να παρακολουθεί συχνά τις παραστάσεις του.

Nτέμης Νικολαϊδης: Οι δύο «αθόρυβες σχέσεις» μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ντέμης Νικολαϊδης από την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση για το διαζύγιό του από την Δέσποινα Βανδή δεν έκανε καμία δημόσια δήλωση, ενώ για πολύ μεγάλο διάστημα είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο όμως, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απασχόλησε μετά από αρκετούς μήνες και μάλιστα με την προσωπική του ζωή.  Αφορμή στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες του περιοδικού CIAO, όπου απαθανάτισαν τον ίδιο στο Ψυχικό μαζί με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν μέχρι πριν δύο μήνες, όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως ο Ντέμης Νικολαϊδης έχει γυρίσει ξανά σελίδα στη ζωή του, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της επιχειρηματίας Φανής Σπυριδάκη.

Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες που φέρνει ένα διαζύγιο, έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον μπροστά έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Μπισμπίκη ή αλλιώς την «αγάπη της» όπως τον αποκαλεί!

Το καλοκαίρι μπορεί να έχει περιοδεία, ωστόσο ανυπομονεί να περάσει υπέροχες και ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες έρωτα με τον αγαπημένο της!

Read More

And More