Δέσποινα Βανδή: Ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής της στην Τήνο!

Δέσποινα Βανδή: Ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής της στην Τήνο! | tlife.gr

Ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «My Greece» στην Τήνο είχε η Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας σε μια ξεχωριστή εκπομπή στο Open, όπου γυρίζει την Ελλάδα και μοιράζεται μαζί μας αγαπημένες στιγμές, εξαιτίας μιας απροσεξίας αναγκάστηκε να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Η Δέσποινα Βανδή, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις θεατρικές της υποχρεώσεις με την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» ξεκίνησε την παρουσίαση του X Factor ενώ σε μερικές ημέρες θα την δούμε και στον δεύτερο κύκλο του «My Greece». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής, όμως, υπήρξαν και κάποια απρόοπτα!

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, σε ένα από τα γυρίσματα για τη μαγειρική εκπομπή στο νησί της Τήνου, την ώρα που χάιδευε ένα γατάκι, εκείνο έχωσε τόσο δυνατά τα νύχια του στο χέρι της, που χρειάστηκε να το τραβήξουν. Ο μικρός ατίθασος τετράποδος φίλος της παρουσιάστριας φαίνεται πως δεν ήθελε τελικά και πολλά χαδάκια και αντέδρασε.

«Είχε τις αντιρρήσεις του ο γάτος τελικά!!! Κι εκεί που έδειχνε να το απολαμβάνει μου χώσε τα νυχάκια του τόσο βαθιά που έπρεπε να έρθουν να τον τραβήξουν γιατί δε βγαίναν με την ευκολία που μπήκαν! Οι αντιξοότητες των γυρισμάτων! Τήνος #mygreece», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και μοιράστηκε φωτογραφίες στα social media, αποκαλύπτοντας πως μετά το μικρό ατύχημα, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Ο μικρός δράστης!

Οι πρώτες βοήθειες μετά το ατύχημα!

READ more