Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η αγαπημένη της καλοκαιρινή συνήθεια!

Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η αγαπημένη της εποχή –και κυρίως ο Ιούλιος που έχει τα γενέθλιά της- και πάντα βρίσκει χρόνο για να το απολαμβάνει παρέα με την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Δέσποινα Βανδή μετά από ένα κουραστικό χειμώνα, πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και δυσκολίες λόγω καραντίνας, αποφάσισε να απολαύσει στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Πριν λίγες μέρες την είδαμε κούκλα, ανανεωμένη και εντυπωσιακή να ποζάρει στην παραλία μαζί με την κόρη της Μελίνα και να χαλαρώνει με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η ίδια μάλιστα, δεν έκρυψε τη χαρά της για το ξεκίνημα των καλοκαιρινών διακοπών της.

Και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας την αγαπημένη της καλοκαιρινή συνήθεια, που δεν είναι άλλη από τα φρούτα. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσεις πολλά και διαφορετικά φρούτα και δεδομένου ότι η Δέσποινα Βανδή ακολουθεί πάντα ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, τα φρούτα και τα λαχανικά είναι η αδυναμία της!

Read More

And More