Δέσποινα Βανδή: Casual and chic στο θέατρο! Απόλαυσε τον φίλο της Αργύρη Αγγέλου στην πρεμιέρα του [pics]

Στο θέατρο βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Πέμπτης για να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο της φίλο, Αργύρη Αγγέλου. Ο “Συλλέκτης” έκανε χθες επίσημη πρεμιέρα στο καλοκαιρινό θέατρο ΑΘΗΝΑ και επώνυμοι φίλοι του Αργύρη Αγγέλου και της Ιωάννας Πηλιχού έσπευσαν να τους παρακολουθήσουν. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του J2Us δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών και να στηρίξει τον καλό της φίλο στη χθεσινή του πρεμιέρα.

Η Δέσποινα Βανδή έφτασε στο θέατρο λίγο μετά τις 21:00, συνοδευόμενη από τον θεατρικό επιχειρηματία Δημήτρη Μαροσούλη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια casual chic εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει τζιν, ένα λευκό ζακετάκι με πορτοκαλί λεπτομέρειες και έχοντας αφήσει τα μαλλιά της λιτά κάτω.

Η Δέσποινα Βανδή είχε κάνει γνωστό μέσα από τα social media ότι θα βρεθεί στην πρεμιέρα του Αργύρη και θα στηρίξει τον καλό της φίλο. Η ίδια πόζαρε τόσο με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, όσο και με την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία επίσης έδωσε χθες το παρών.

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση

«O συλλέκτης» (1963), το πρώτο μυθιστόρημα του Τζων Φώουλς, τον καθιέρωσε δικαίως στην παγκόσμια λογοτεχνία ως έναν από τους σημαντικότερους πεζογράφους. Η ένταση και το σασπένς που δημιουργεί παραπέμπουν ξεκάθαρα σ’ ένα κορυφαίο θρίλερ, όπου ο θεατής οδηγείται σε μια ύπουλη ταύτιση με τον Κακό και τον Καλό ταυτόχρονα.

Το έργο παρακολουθεί τον Κλεγκ, έναν ανήσυχο και φιλόδοξο νεαρό ταπεινής καταγωγής, που έχασε τους γονείς του μικρός, μεγάλωσε με μια θεία του και την ανάπηρη κόρη της και δεν κατάφερε ποτέ να ενταχθεί κοινωνικά. Μοναδική του διέξοδος η συλλογή πεταλούδων. Όταν θα κερδίσει ένα λαχείο, θ’ απαγάγει και θα φυλακίσει για έναν μήνα τη Μιράντα, μια νεαρή φοιτήτρια Καλών Τεχνών, με την οποία τον χωρίζουν έντονες κοινωνικές διαφορές.

Τα αισθήματα του θεατή εναλλάσσονται, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι σταθερά· εκείνη είναι το θύμα κι εκείνος ο θύτης. Αυτή είναι η βασική δύναμη της αφήγησης του Φώουλς. Ο Κλεγκ είναι ένας άνθρωπος εμμονικός – σχεδόν αμόρφωτος, άσχετος από τέχνη, πολιτική, φιλοσοφία· ένας άνδρας που αρνείται να «διδαχτεί» οτιδήποτε από εκείνη. Η Μιράντα είναι μια λαμπερή πεταλούδα, ταλαντούχα ζωγράφος, συναναστρέφεται καλλιτέχνες – λίγο υπεροπτική, σίγουρα έξυπνη. Στην κανονική ζωή δε θα καταδεχόταν ούτε να τον κοιτάξει. Ωστόσο για ανθρώπους σαν κι αυτόν δεν υπάρχει γιατρειά: ο Κλεγκ θα παραμείνει συλλέκτης για πάντα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More