Δέσποινα Βανδή: Chic εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο στο θέατρο λίγο πριν την πρεμιέρα της! [pics]

Η Δέσποινα Βανδή διανύει μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πρεμιέρα της στο Αθηνών Αρένα σε δύο περίπου εβδομάδες, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, ενώ ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της comeback. Τα τελευταία δύο χρόνια απείχε από τη νυχτερινή διασκέδαση, καθώς πρωταγωνιστούσε στο θρυλικό μιούζικαλ Mamma Mia και τώρα ανυπομονεί να ανέβει ξανά στη πίστα και να τραγουδήσει για τους θαυμαστές της.

Βέβαια εκτός από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, η Δέσποινα επιστρέφει και στην τηλεόραση – δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη κριτική επιτροπή του talent show Rising Star – μιας και ξεκινάει στο Open Tv μία ταξιδιωτική εκπομπή δικής της έμπνευσης, ενώ πρόκειται να παρουσιάζει και το X-Factor.

Σε ένα διάλειμμα από τα ταξίδια της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες” στο Θέατρο Βέμπο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις και για ακόμη μία φορά δεν έκανε καμία εξαίρεση. Με total black outfit, το οποίο συνδύασε με γκρι ριχτή ζακέτα, ζώνη και φούξια γόβες ήταν πιο chic από ποτέ!

Δες τις φωτογραφίες:

Με τον Γιώργο Λιάγκα

Με τον Φωκά Ευαγγελινό

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More