Δέσποινα Βανδή: Εμφανίστηκε σε θεατρική πρεμιέρα φορώντας μάσκα! [pics]

Στην καλοκαιρινή παράσταση Art με τους: Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφθασε στο Κηποθέατρο Παπάγου φορώντας μάσκα και φυσικά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Δέσποινα Βανδή όμως δεν ήταν η μόνη που υπάκουσε πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και τον ειδικών για την μη εξάπλωση του κορονοϊού και έκανε χρήση μάσκας, καθώς στο θέατρο με την ίδια λογική βρέθηκαν και η Άρτεμις Ματαφιά με τον Γιώργο Γαλίτη, αλλά και ο κούκλος ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»  Γιάννης Κουκουράκης.

Γιάννης Κουκουράκης

Γιώργος Γαλίτης, Άρτεμις Ματαφιά

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ο Σερζ, ο Ιβάν και ο Μαρκ είναι φίλοι. Κολλητοί. Η σχέση τους είναι τίμια και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μία αληθινής φιλίας…  μέχρι που με αφορμή έναν πίνακα λευκό, που δεν παρουσιάζει κανέναν και τίποτα, αρχίζουν να ξεσκεπάζονται όλα τα προβλήματα και των τριών χαρακτήρων. Προβλήματα της φιλίας, του γάμου, της τέχνης, του χωρισμού, του έρωτα και της προδοσίας.

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία που όσο αυξάνεται το γέλιο, τόσο αυξάνεται και το βάθος του ψυχισμού των ηρώων. Εκεί οφείλεται άλλωστε η τεράστια επιτυχία που έχει σε όλα τα επίπεδα, ταξικά, πνευματικά, πολιτικά.

Ένα γέλιο που θα μας βοηθήσει να ακούσουμε για πρώτη φορά κάποιες χορδές της ψυχής μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά : Μαρία Φιλίππου

Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Καβαλλιεράκης

Βοηθός Σκηνοθέτη : Παύλος Σαχπεκίδης

Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More