Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο! [pics]

Το χειμώνα μοιράστηκαν τη θεατρική σκηνή του Ακροπόλ με το έργο “Mamma Mia” και ήδη έχουν γίνει καλές φίλες. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και την Μαριέλλα Σαββίδου που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Κηποθέατρο Παπάγου και απόλαυσαν την μουσική παράσταση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μάλιστα, μπορεί να είναι αυτήν την περίοδο σε περιοδεία με την Έλενα Παπαρίζου, πάντα βρίσκει όμως χρόνο για να στηρίξει τους φίλους και τους συνεργάτες της.

Έτσι η Δέσποινα Βανδή έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Κηποθέατρο Παπάγου και στη μουσική παράσταση που εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, επιλέγοντας ένα αέρινο φόρεμα της προσωπικής της συλλογής και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ήταν όμορφα χθες @abourdoumis @mariellasavvides @thanosvogiatzis #dress #despinavandicollection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Το live που παρακολούθησε μαζί με την Μαριέλλα Σαββίδου την ταξίδευσε σε μια εποχή αθωότητας, επανάστασης και αγάπης! Μελωδίες μεγάλων Ελλήνων Συνθετών που συντροφεύουν ακόμη και τώρα τις νεότερες γενιές παρουσιάστηκαν με ένα ξεχωριστό τρόπο.

H Brillante Classical Orchestra, υπό την ενορχήστρωση και διεύθυνση της Μαέστρου Κατερίνας Βαφειάδη κάλεσε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, μ’ έναν δικό του «θεατρικό» τρόπο, να ερμηνεύσει τραγούδια που σημάδεψαν το Ελληνικό Θέατρο, Κινηματογράφο, μα πάνω απ’ όλα την ίδια μας τη ζωή. Στο πλάι του τον συντροφεύει η εξαιρετική performer τραγουδίστρια Ντέπη Σακελλαρίου.

Μάλιστα, η βραδιά στο Κηποθέατρο Παπάγου είχε και πολλές εκπλήξεις, αφού στο κοινό ήταν και η σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, την οποία μάλιστα κάλεσε στη σκηνή ο γνωστός ηθοποιός για να τραγουδήσουν και να χορέψουν αγκαλιά.

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Μαριέλλα Σαββίδου

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ντέπυ Σακελλαρίου

Read More

And More