Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσίασε με την avant garde εμφάνισή της στην πρεμιέρα της! Φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με μια συνεργασία που θα συζητηθεί στο «Acro». Η καταξιωμένη τραγουδίστρια τον φετινό χειμώνα αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τον ανατρεπτικό Νίνο και τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαδόπουλο , σε ένα πρόγραμμα με concept του Φωκά Ευαγγελινού.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, το πολυαναμενόμενο σχήμα έκανε πρεμιέρα, με το νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού να είναι κατάμεστο από κόσμο που θέλησε να απολαύσει τους τρεις καλλιτέχνες επί σκηνής, στην πρώτη τους εμφάνιση.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία ηγείται της μουσικής αυτής σύμπραξης, ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες τραγουδίστριες του είδους της. Με κορυφαίες διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, μεγάλες συνεργασίες στον χώρο της μουσικής, αλλά και του θεάτρου και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, η οποία έχει παρουσιάσει ένα πλουραλιστικό προφίλ.

Ωστόσο, κάτι ακόμα που την κάνει να διαφέρει είναι το πάντα άψογο στυλ της. Από τότε που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της χώρας καταφέρνει να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και να τις προσαρμόζει στην προσωπικότητά της. Αποτελεί αναμφίβολα ένα fashion icon της εγχώριας showbiz και στηρίζει πάντα τους Έλληνες σχεδιαστές, ενώ δε φοβάται να πειραματιστεί με το look της. Οι ενδυματολογικές της επιλογές -ακόμα και οι πιο… τολμηρές- είναι πάντα chic και όλες καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν.

Στην πρεμιέρα της, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια avant garde εμφάνιση υψηλών προδιαγραφών και ενθουσίασε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, οι οποίοι δεν πήραν λεπτό τα μάτια τους από πάνω της. Και όχι άδικα, αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια στην έναρξη του προγράμματός της παρουσίασε ένα show που άλλο παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια.

Φορώντας μια  δαντελένια ολόσωμη φόρμα σε μαύρο χρώμα με παγιέτες σε συγκεκριμένα σημεία, δημιουργία των MI-RO, ψηλοτάκουνα boots και μια επιβλητική μάσκα στο πρόσωπο του label House Of Malakai, ξεκίνησε να τραγουδά τη νέα της επιτυχία “Έστω λίγο ακόμα” , με την σκηνή να σηκώνεται ψηλά και να διαμορφώνεται έτσι που να θυμίζει μάτι και τον χώρο να γεμίζει καπνούς.

Η καλογυμνασμένη και αξιοζήλευτη σιλουέτα της αναδεικνύονταν απόλυτα, ενώ τα σέξι λικνίσματά της έκαναν το κοινό να παραληρεί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More