Δέσποινα Βανδή: Εργασία και χαρά! Συνδυάζει δουλειά με αναψυχή στην Σκύρο [pics,vids]

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η Δέσποινα Βανδή τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις! Η αγαπημένη τραγουδίστρια ξεκουράστηκε και γέμισε μπαταρίες στις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο αυτές τελείωσαν και η Δέσποινα επέστρεψε στην καθημερινότητα της! Ωστόσο, η καθημερινότητα της τραγουδίστριας για τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον… θα έχει εξορμήσεις σε διάφορα νησιά όπως η Φολέγανδρος και η Κρήτη, για τις ανάγκες γυρισμάτων της εκπομπής “My Greece” στο Open Tv.

Αυτές τις ημέρες, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται με την ομάδα της στην πανέμορφη Σκύρο, όπου κάνουν πολύωρα και κουραστικά γυρίσματα για τη νέα σεζόν της ταξιδιωτικής της εκπομπής. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα επιστρέψει στον ρόλο της ξεναγού, οδηγώντας το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της στο Open Tv, σε πανέμορφα μέρη της χώρας μας, αναδεικνύοντας την ιστορία τους, τις φυσικές ομορφιές τους αλλά και τους γευστικούς «θησαυρούς» τους.

Μετά την Κύθνο, δεύτερος προορισμός αποτελεί η πανέμορφη Σκύρος και η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον καλό της φίλο και σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη εξερευνούν τις ομορφιές του νησιού, τις κρυφές γωνίες του αλλά και λαχταριστούς μεζέδες. Φυσικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα στα social media από το υπέροχο αλλά… επαγγελματικό της ταξίδι.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της “τσάκωσαν” την Δέσποινα σε μια στιγμή… ανάπαυλας, όπου ξεκουραζόταν στο πλοίο, μετά από ώρες γυρισμάτων.

Read More

And More