Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για το X Factor!

Το νέο μεγάλο της στοίχημα είναι το X Factor και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη ενθουσιαστεί πολύ. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή που αναλαμβάνει φέτος την παρουσίαση του ριάλιτι τραγουδιού  που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Τετάρτη (11/9) στο Open. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάλιστα, που όλο το καλοκαίρι εντυπωσίασε στο ρόλο της στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος, τώρα αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα επικρατούσε μυστήριο για το αν τελικά η Δέσποινα Βανδή θα συμμετέχει στο νέο X Factor. Η ίδια ήταν από την αρχή αρκετά θετική και τώρα πια και επίσημα ξεκίνησε τα γυρίσματα για το νέο talent show του Open. H Δέσποινα μάλιστα, θα βρίσκεται στο θέατρο Άλσος, ως τις 29 Σεπτεμβρίου (η παράσταση πήρε παράταση λόγω μεγάλης προσέλευσης) και ταυτόχρονα θα προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του X Factor!

Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τα backstage και φαίνεται ότι έχει δεθεί με τους τέσσερις κριτές, με τους οποίους θα περάσει την υπόλοιπη σεζόν στο στούντιο.

“Εδώ η ομάδα σε δράση!”, έγραψε η Δέσποινα Βανδή και ανέβασε φωτογραφίες με τους τέσσερις κριτές!

Read More

And More