Δέσποινα Βανδή για Γιώργο Καπουτζίδη: «Είμαι περήφανη για σένα!»

Το πρώτο του βιβλίο παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης και συγκίνησε. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος που έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο θέατρο με το έργο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», πήγε ένα βήμα παραπάνω και αποτύπωσε το σενάριό του στις σελίδες ενός ομότιτλου βιβλίου που το παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό.

Ανάμεσα σε αυτούς, λοιπόν, που βρέθηκαν κοντά του και μίλησαν για το βιβλίο του ήταν και η Δέσποινα Βανδή με την οποία διατηρεί μια δυνατή φιλία τα τελευταία χρόνια. Η γνωστή ερμηνεύτρια μάλιστα, μίλησε με λόγια αγάπης για τον Γιώργο Καπουτζίδη και έγραψε στο Instagram της ένα συγκινητικό κείμενο:

«Δεν παράγει απλώς γέλιο!

Οι ηρωίδες του 3 φίλες, 3 κορίτσια που νομίζουν πως ξέρουν πολύ καλά η μια την άλλη και που ωστόσο έχουν μυστικά! Κρυφές γωνιές του εαυτού τους σε μια νύχτα φωτίζονται και η καθεμία κάνει πια το δικό της απολογισμό και αποφασίζει να τοποθετήσει την αλήθεια της εκεί που της πρέπει!

Αποκαλύψεις και προβληματισμοί μέσα από ευτράπελα λες και η ίδια η ζωή τις σπρώχνει πια να πάρουν θέση και να μιλήσουν! Να έρθουν αντιμέτωπες με τα θέλω τους, να αναμετρηθούν με τα πρέπει και να τα προσπεράσουν για να ζήσουν πια απελευθερωμένες! Γιατί έτσι μόνον ο άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί στην ανηφόρα της προσωπικής του ευτυχίας! Αυτήν δεν την ορίζουν ούτε οι σεξουαλικές του προτιμήσεις, ούτε απαραίτητα ένας γάμος που θεωρητικά έπεται μιας σχέσης! Η ευτυχία είναι ΕΠΙΛΟΓΗ και δε θα έπρεπε να προσδιορίζεται από το τι περιμένουν οι άλλοι από εμάς άλλα από τα δικά μας «θέλω»!

Ποια όμως από αυτά είναι αμιγώς δικά μας και ποια εκείνα που από την ώρα που γεννιόμαστε μας τα καθορίζει ένα καλοστημένο σύστημα;

Την ώρα λοιπόν που έχει ξημερώσει

κι έχοντας πια λογαριαστεί με την αλήθεια τους, όλα δείχνουν να έχουν πάρει το σωστό δρόμο, μιας και η αυτοαποδοχή είναι και η σωστή αφετηρία για την προσωπική μας επιτυχία!

Το έργο του Γ.Κ δεν είναι απλά άλλη μια ιστορία!

Έχει μια ψυχαναλυτική διάσταση και σίγουρα ένα πολύ ηχηρό μήνυμα που ακούγεται όσο δυνατό κι αν είναι τα γέλιο που σου προκαλεί!

Να τολμάς να ζεις τη ζωή όπως ΕΣΥ θέλεις κι όχι όπως ενδεχομένως σου επιτάσσει συνειδητά η ασυνείδητα το κοινωνικό κατεστημένο!

Γιώργο μου είμαι περήφανη για σένα, θαυμάζω απεριόριστα τα ταλέντο σου και ακόμα περισσότερο σε εκτιμώ γιατί δεν επαναπαύεσαι στην εύκολη χρήση του!

Χαίρομαι που είμαι φίλη σου και σου εύχομαι κάθε επιτυχία!

Αυτά τους είπα χθες βράδυ φορώντας τα γυαλιά μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More