Δέσποινα Βανδή – Γωγώ Μαστροκώστα – Κέλλυ Κελεκίδου: Καλεσμένες στο πιο ξεχωριστό παιδικό πάρτυ! [pics]

Καλεσμένοι σε παιδικό πάρτυ βγαλμένο από άλλη εποχή ήταν οι διάσημοι της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή, την Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, την Κέλλυ Κελεκίδου, την Αννίτα Ναθαναήλ και πολλούς ακόμη που βρέθηκαν στο παιδικό πάρτυ της μικρής Allegra και έγιναν για λίγο παιδιά.

Η κόρη του γνωστού αισθητικού χειρουργού των διασήμων, Θανάση Αθανασίου και της δερματολόγου συζύγου του Ντόλυς Φατσέα έγινε επτά ετών και διασκέδασε με τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της σε ένα θεματικό πάρτυ με άρωμα από… Mamma Mia! Βλέπεις η μικρή Allegra λατρεύει τις ηρωίδες του διάσημου μιούζικαλ και όχι μόνο ντύθηκε dancing queen, αλλά χόρεψε με τις φίλες της, είχε ολόκληρο stand του Mamma Mia στο πάρτυ και φυσικά μια τούρτα υπερπαραγωγή, εμπνευσμένη από την ταινία, φτιαγμένη από τα χεράκια της Μάνιας Ντέλου.

https://www.instagram.com/p/BgeAOHnH1Fg/?taken-by=dollyfatsea

Φυσικά από το πάρτυ δεν έλειψε η νονά της μικρής Αννίτα Ναθαναήλ, η κουμπάρα του ζευγαριού Κέλλυ Κελεκίδου (μιας και η Ντόλυ ήταν μια από τις φίλες της τραγουδίστρια που βάφτισαν την κόρη της Ελπινίκη), η Γωγώ Μαστροκώστα με όλη την οικογένεια, αλλά και η Mamma Mia Δέσποινα Βανδή!

Η άφιξη της Δέσποινας Βανδή στο πάρτυ:

Η εντυπωσιακή τούρτα της μικρής Allegra:

Read More

And More