Δέσποινα Βανδή: Η… έμμεση απάντηση στον Θάνο Καλλίρη μετά το ξέσπασμα για το Chart Show

Στα παρασκήνια του δεύτερου Chart Show συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και ο Ισίδωρος Φίκαρης τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη, ενώ απάντησε και στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν επειδή δεν είδαν τα τραγούδια τους στην 30άδα της μουσικής εκπομπής του Alpha.

Για τον Νίκο Μαστοράκη, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε ο,τιδήποτε, είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δε μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα».

Όσον αφορά στους τραγουδιστής που παρεξηγήθηκαν, η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε: «Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και στη διαφάνεια. Πάνω απ΄ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται».

Με αυτόν τον τρόπο έδωσε και μία έμμεση απάντηση στον Θάνο Καλλίρη.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Η ανάρτηση του Θάνου Καλλίρη:

«Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά ( & Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα & κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες.

Αναρωτιέμαι όμως αν τα «αγάπη καλοκαιρινή», «το νου σου κύριε οδηγέ», «γιορτάζω», «κάποιο καλοκαίρι», «μπαμ και κάτω», «οχι το μωρό μου», «μικρή μου μέλισσα», «Σκόνη και θρύψαλα», «Δακτυλικά αποτυπώματα», «Δικός σου για πάντα» (για να πω μόνο μερικά), έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στη Κίνα.

Η σε κάποιο άλλο σύμπαν. Η μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή.

Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρείας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά.

Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε λαϊκό, έντεχνο, ποπ, radio hits, πίστες, κλπ. Λυπάμαι. Γελάω επίσης αλλά δεν το δέχομαι».

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη:

ΒΑΝΔΗ VS ΓΕΡΜΑΝΟΥ

«Όλο και περισσότερο προσχωρεί (ίσως λόγω ανάγκης εισοδήματος, ίσως λόγω φθίνουσας τραγουδιστικής καριέρας) στην τηλεοπτική παρουσίαση η αοιδός (και κάποτε… αντίπαλος της Βίσση, αν είναι ποτέ δυνατόν.) Της τελείωσε το Kοκλωνειο άσμα, άρχισε το Chart Show. Βανδηφλεγης, βέβαια.

H επίδοση της στον ρόλο της παρουσιάστριας ήταν ανάλογη με αυτή που θα είχε στο πάλκο η Ναταλία Γερμανού, τραγουδώντας το “Όλα Αλλάζουν”».

 

Read More

And More