Δέσποινα Βανδή: Η “σκληρή” γυμναστική που κάνει για να χάσει τα κιλά που πήρε το Πάσχα! [video]

Γενικά είναι αρκετά συνηθισμένο μετά από τις γιορτές κάποιοι να αποκτούν 1 με 2 κιλά παραπάνω, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας αγχώνει. Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, λίγη εγκράτεια στην καθημερινότητα και συνέπεια στην άσκηση θα εξαφανίσουν τα κιλά και θα σε φέρουν και πάλι σε φόρμα.

Αυτό φαίνεται πώς το ξέρει πολύ καλά η Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά το τέλος των πασχαλινών διακοπών της στη Δράμα επέστρεψε στην καθημερινότητά της και το έριξε στην γυμναστική, προκειμένου να χάσει παραπανίσια κιλάκια που της άφησε το πασχαλινό τραπέζι.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μια μικρή γεύση από την προπόνησή της, η οποία είναι αρκετά… σκληρή, όπως θα διαπιστώσετε. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο, στο οποίο την είδαμε να κάνει CrossFit, κρεμασμένη ανάποδα από δύο κρίκους.

“Εύκολο δεν το λες άλλα θα μπορέσω και καλύτερα!”, έγραψε η ίδια στη λεζάντα που το συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια από τους θαυμαστές της να πέφτουν βροχή.

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς ιδρώσαμε και μόνο στο θέαμα αυτό.

Read More

And More