Δέσποινα Βανδή: Η «σκληρή» γυμναστική που κάνει στο σπίτι της λόγω… κορονοϊού! [pics,video]

Για τη Δέσποινα Βανδή η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι τρόπος ζωής εδώ και πολλά χρόνια. Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμά της, που έχει ως αποτέλεσμα να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι της, η αγαπημένη τραγουδίστρια προσπαθεί να τρέφετε υγιεινά και να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να κάνει την καθιερωμένη προπόνησή της.

Τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα επισκέπτεται το γυμναστήριο για CrossFit και Pilates, ενώ το τρέξιμο αποτελεί καθημερινότητά της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όταν, μάλιστα, ο καιρός της το επιτρέπει, θέλει να γυμνάζεται στη φύση. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που έχει απαθανατιστεί από τους paparazzi να φοράει τα αθλητικά της και να κάνει jogging στα Νότια Προάστια.

Ως καλή μαγείρισσα, μάλιστα, η Δέσποινα μπαίνει τακτικά στην κουζίνα και μαγειρεύει για την οικογένειά της, παντρεύοντας τις παραδοσιακές συνταγές με super foods, καθώς θεωρεί πώς η διατροφή παίζει σπουδαίο ρόλο στην καλή υγεία.

«Έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις» , είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Αυτό το διάστημα, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, η Δέσποινα αποφάσισε να γυμνάζεται στο σπίτι της, θέλοντας να προστατευτεί όσο μπορεί από τον COVID-19, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Πέμπτης, έδωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια γεύση από την προπόνηση που κάνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργήσει.

Φορώντας ένα μαύρο κολάν και αθλητικό τοπ, η κριτής του J2US έκανε pilates μπροστά στον φακό και εντυπωσίασε τους πάντες με το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει στα 50 της χρόνια. Οι αναλογίες της… κόβουν ανάσες και το σίγουρο είναι πώς θα τις ήθελαν ακόμα και γυναίκες πολύ μικρότερές της.

Δίνοντας, μάλιστα, τις συμβουλές της σε όλους τους followers της, έγραψε χαρακτηριστικά: “Γυμναστείτε στο σπίτι με ο,τι διαθέτετε! Ένα στρώμα, μια μπάλα και μερικά βάρη αρκούν! Ακόμα καλύτερα βγείτε στη φύση για γρήγορο περπάτημα η τρέξιμο! Χρειάζεται εκτόνωση και ο νους και το σώμα ειδικά με αυτό που μας βρήκε! Διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας και την αισιοδοξία σας! Αρκεί να περνούμε τις προφυλάξεις που πρέπει!” .

Read More

And More