Δέσποινα Βανδή: Η συνάντηση με τον Λευτέρη Πετρούνια στο θέατρο [pics]

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασε το βράδυ της τετάρτης του βλέποντας θέατρο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης επέλεξε να δει το θρυλικό μιούζικαλ Mamma Mia στο οποίο πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή. Μετά το τέλος του έργου βρέθηκε στα παρασκήνια για να συγχαρεί όλους τοςυ συντελεστές και φυσικά εκείνοι πόζαραν μαζί του με χαρά.

“Μας έκανε και μας κάνει περήφανους”, σημείωσε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε χαρούμενη από την συνάντησή της με τον γνωστό αθλητή.

Ο,τι και να πει κάνει για τον @eleftherios_petrounias είναι λίγο!Προτυπο!Μας έκανε και μας κάνει περήφανους! Σε ευχαριστούμε όλοι! @mammamiagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Το παράδειγμά της ακολούθησε και η Μαριέλλα Σαββίδου που συμμετέχει στο μιούζικαλ Mamma Mia η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Το «Mamma Mia!» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… για πρώτη φορά, «μιλάει» ελληνικά!

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας, για πρώτη φορά, στον χώρο του μιούζικαλ.

Η παράσταση ανεβαίνει από τις 26 Οκτωβρίου, για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο θέατρο «Ακροπόλ», σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα-Ακροπόλ», με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης: Δέσποινα Βανδή, Demy, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Άρης Μακρής, Αργύρης Αγγέλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Άκης Σακελλαρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι απόψε, 17 Νοέμβρη, λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση.

Read More

And More