Δέσποινα Βανδή: Η τούρτα έκπληξη στο καμαρίνι, για τα γενέθλια της κόρης της Μελίνας! [video]

Τα γενέθλιά της είχε χθες η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από νωρίς. Η μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού Μελίνα έγινε 16 χρόνων και βγήκε φυσικά να διασκεδάσει και να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τις φίλες της.

Τα κορίτσια φόρεσαν τα καλά τους –παγιέτες που είναι στη μόδα- και πήγαν φυσικά να το κάψουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Φυσικά, η διάσημη μαμά της Μελίνας Νικολαΐδη ευχήθηκε από σκηνής στην κόρη της που είχε γενέθλια, ενώ και στο καμαρίνι της περίμενε το παιδί της μια τούρτα για το καλό. Εκεί βρέθηκε ο καλός της φίλος Μάνος Μαγιάτης, οποίος ανέβασε και στο Instagram ένα video από το birthday party στο καμαρίνι.

Ενώ και η συνεργάτιδα της Δέσποινας Κατερίνα Παπαμερή δημοσίευσε στα stories της ένα video  με την εορτάζουσα Μελίνα να είναι στα καλύτερά της…

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: “Θυμάστε τότε που σας αποχαιρέτησα με μια συναυλία στο Λυκαβηττό φεύγοντας για Μαδρίτη τραγουδώντας το «Ο,τι ονειρευόμουν»; Ε, πέρασαν 16 χρόνια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Να είναι καλά τα παιδιά μας και φωτισμένα!”

Και το πάρτυ συνεχίστηκε ως αργά το βράδυ!

 

Read More

And More