Δέσποινα Βανδή – Κώστας Μαρτάκης: Γιατί φωτογραφήθηκαν με τα μπουρνούζια τους;

Το καλοκαιρινό μπουρίνι φαίνεται πως έπιασε και την Δέσποινα Βανδή με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Μηδενιστή στην χθεσινή μεγάλη συναυλία τους στη Λήμνο. Οι τρεις ερμηνευτές ξεκίνησαν δυναμικά το live τους, αλλά ο καιρός τους τα χάλασε και η συναυλία τελείωσε νωρίτερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι καλλιτέχνες δεν περίμεναν να γίνει τέτοια θεομηνία και γι’ αυτό δεν είχαν ομπρέλες μαζί τους. Έτσι αναγκάστηκαν να βγουν από τα δωμάτιά τους φορώντας τα μπουρνούζια τους.
Με πολύ χιούμορ μάλιστα, η Δέσποινα πόζαρε μαζί με τους συνεργάτες της και φωτογραφήθηκε με το μπουρνούζι. Λίγο αργότερα δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα social media γράφοντας: “Θεομηνία στη Λήμνο!!! Προλάβαμε και παίξαμε τις 2 από τις 3 ώρες!!! Περάσαμε πολύ όμορφα! Σας ευχαριστούμε για τη μαγική αυτή βραδιά που κατέληξε σε ξαφνική καταιγίδα! Εδώ με τον Κώστα Μαρτάκη, τον Αρχηγό Τσακίρη, τον Λαμπρόπουλο, την Μαίρη και τον Θάνο!Έπρεπε να βγούμε από το δωμάτιο και δεν είχαμε ομπρέλες!!! Απλά!”.

/

Αξίζει, να αναφέρουμε πάντως, πως η Δέσποινα χάρηκε πολύ αυτές τις στιγμές που βρέθηκε στο νησί και χθες το πρωί μάλιστα, ανέβασε στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία από τη Λήμνο.

/

Read More

And More