Δέσποινα Βανδή: Ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της!

Δέσποινα Βανδή: Ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της! | tlife.gr

Έχει επιβάλλει την προσωπική της καλλιτεχνική σφραγίδα, αποτελεί ένα fashion icon αλλά πάνω απ΄ όλα έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Η Δέσποινα Βανδή, που ετοιμάζει το νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2016, αλλά και τα δύο εντελώς διαφορετικά project της, που αφορούν στη μόδα και τη μαγειρική, είναι μια full time μαμά!

Αυτό το διάστημα να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αφού ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα συλλογή ρούχων της θα την δούμε για πρώτη φορά στο Madwalk, το οποίο θα παρουσιάσει κιόλας. Ωστόσο, η Μελίνα και ο Γιώργος καθώς και οι δραστηριότητες που κάνουν όλοι μαζί πάντα είναι μέσα στις προτεραιότητές της.

Φροντίζει να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με τα δυο της παιδιά κάνοντας βόλτες και απολαμβάνοντας τη συντροφιά ο ένας του άλλου. Πρόσφατα, τους είδαμε να κάνουν ποδηλατάδα στη Βούλα (δες εδώ), ενώ αυτή τη φορά το TLIFE τους συνάντησε στη Γλυφάδα.

Με casual look και πολύ καλή διάθεση έκαναν τη βόλτα τους στους κεντρικούς δρόμους των νοτίων προαστίων όπου συναντήθηκαν με την κολλητή φίλη της Δέσποινας, Γωγώ Μαστροκώστα.

Τα παιδιά αγαπούν τη Γωγώ και τη βλέπουν συχνά. Η πρώην γυμνάστρια και σχεδιάστρια ρούχων συνοδευόταν από τον καλό της φίλο, Χάρη Σιανίδη.

READ more