Δέσποινα Βανδή: Ξεκίνησε τις πρόβες για την περιοδεία του Mamma Mia!

Δέσποινα Βανδή: Ξεκίνησε τις πρόβες για την περιοδεία του Mamma Mia! | tlife.gr

Αντίστροφα μετρά για την περιοδεία του Mamma Mia η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια που αγαπήσαμε στη θεατρική σκηνή στο ρόλο της Donna για 2 χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για τη μεγάλη περιοδεία του φετινού καλοκαιριού.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου από τη Λαμία και όλοι οι συντελεστές είναι ενθουσιασμένοι. Η Δέσποινα μάλιστα, ξεκίνησε τη μελέτη για τις πρόβες και ανέβασε φωτογραφίες στα social media, κλείνοντας ραντεβού με τους θαυμαστές της σε όλη την Ελλάδα.

Το «Mamma Mia!» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… για πρώτη φορά, «μιλάει» ελληνικά! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας, για πρώτη φορά, στον χώρο του μιούζικαλ.

Το απολαυστικό musical που έσπασε ταμεία για 2 χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα σε περιοδεία από την 1η Ιουλίου 2018, σε ανοιχτά θέατρα σε όλη την Ελλάδα, σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα Ακροπόλ», με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Πρωταγωνιστούν:

Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύα Τσάχρα και ο Άρης Μακρής.

 

 

READ more