Δέσποινα Βανδή: Ξεσήκωσε το κοινό στο Madwalk Κύπρου και εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί!

Το λευκό ήταν το χρώμα της στο 2ο Cyprus Madwalk by Gliss και η Δέσποινα Βανδή εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο show, αλλά και με το γεμάτο δυναμική act της στη σκηνή.
To Madwalk Κύπρου που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά στην Μεγαλόνησο από το Mad Κύπρου ήταν το talk of the town και η Δέσποινα… η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς!

Φορώντας αρχικά μια λευκή τουαλέτα σε μίνιμαλ γραμμή, με διαφάνειες και κεντημένα μοτίφ που αναδείκνυαν την άψογη σιλουέτα της, η Δέσποινα μαζί με την Demy βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί ή καλύτερα στο yellow carpet (αφού οι διοργανωτές έκαναν τη διαφορά και έστρωσαν κίτρινο χαλί για τις αφίξεις των καλλιτεχνών). Το φόρεμά της ήταν μια δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, με την οποία πέρασε αρκετές ώρες στο ατελιέ της (δες εδώ φωτογραφίες), λίγο πριν το show.

Και όπως καταλαβαίνεις, οι φωτογραφίες και τα “παιχνίδια” στο φωτογραφικό φακό με την Demy δεν είχαν τέλος…

Όσον αφορά, όμως την εμφάνισή της στη σκηνή… η Δέσποινα ήταν μαγική! Εκεί επέλεξε να φορέσει ένα εξίσου εντυπωσιακό λευκό φόρεμα από τους MIRO. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η make up artist Βάσω Νακοπούλου και τα μαλλιά της ο Κωνσταντίνος Κάγκας. Ενώ, το χειροκρότημα του κόσμου για το τραγούδι της και την εμφάνισή της στο show ήταν πολύ θερμό…

Read More

And More