Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς της! [pic]

Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η τραγουδίστρια είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να περνά παραγωγικό χρόνο με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο. Η Μελίνα έχει μπει στην εφηβεία και συνοδεύει τη μαμά της τόσο στις επίσημες πρεμιέρες όσο και στις καθημερινές βόλτες.

Όση δουλειά και να έχει τα παιδιά της αποτελούν την μοναδική προτεραιότητά της. Εκείνα με τη σειρά τους βρίσκονται πάντα στο πλευρό της μητέρας τους και την στηρίζουν σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα. Η οικογένεια Νικολαΐδη είναι μια δεμένη οικογένεια και αυτό έχει φανεί στο πέρασμα του χρόνου.

Η Δέσποινα λατρεύει τόσο την μαγειρική όσο και την γυμναστική. Έτσι, στον ελεύθερο χρόνο της, φροντίζει να κάνει τα πράγματα που την κάνουν χαρούμενη και να περιποιείται τον εαυτό της. Το πρωί της Τρίτης, αποφάσισε να ξεκινήσει δυναμικά τη μέρα της και έτσι βρέθηκε στο γυμναστήριο. Όπως θα δεις, παρά το γεγονός ότι έχει δύο παιδιά, οι κοιλιακοί της είναι εντυπωσιακοί.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More