Δέσποινα Βανδή: Με ποιον συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης;

Χωρίς ανάσα συνεχίζει τις νυχτερινές της εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή. Έτσι μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο Fever και την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της με τον Νίκο Οικονομόπουλο στη Θεσσαλονίκη, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται εντατικά για την πρεμιέρα της μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο στο νυχτερινό κέντρο Θέα της παραλιακής.

Μάλιστα χθες οι δύο τραγουδιστές έδωσαν ραντεβού στο νυχτερινό κέντρο για να ξεκινήσουν τις πρόβες τους. Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε φωτογραφίες από την βραδινή τους πρόβα και δείχνοντας ενθουσιασμένη για την συνεργασία τους σχολίασε μέσω Instagram: “Τι όμορφα τραγούδια που σας ετοιμάζουμε!”.

Mε συνεργάτη της κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Με τον Στέλιο Ρόκκο και το μπαγλαμαδάκι!

Η τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να περάσει τις προηγούμενες ημέρες μαζί με την οικογένεια της και καλούς φίλους συνδυάζοντας δουλειά και αναψυχή στην βόρεια Ελλάδα. Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες της και σύντομα θα είναι έτοιμη να μεταδώσει όλη αυτή την ενέργεια ανεβαίνοντας και πάλι στην πίστα. Η πρεμιέρα της με τον Στέλιο Ρόκκο αναμένεται στα τέλη Απριλίου.

Read More

And More