Δέσποινα Βανδή: Η μέρα της ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο! Video

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, όσο και να μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφη και σέξι γίνεται. Φυσικά, πίσω από την όμορφη σιλουέτα της κρύβεται σκληρή προπόνηση και υγιεινή διατροφή. Η Δέσποινα λατρεύει το καλό φαγητό, αλλά προσπαθεί να προσέχει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, που έχει αλλάξει ο μεταβολισμός της.

Η Δέσποινα Βανδή παρά την δύσκολη κι απαιτητική καθημερινότητά της δεν παραλείπει να γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, είτε κάνοντας pilates, είτε κυκλικό αερόβιο πρόγραμμα. Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια θεωρεί ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξυπνάει κάποιος το πρωί!

Η Δέσποινα, για ακόμη μια φορά, μας έδειξε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία από τις προπονήσεις της στο cross-training – αλλά και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της – και μας έδωσε το σημαντικό μήνυμα να κάνουμε την γυμναστική τρόπο ζωής!

“Με μια καλή προπόνηση η μέρα ξεκινάει διαφορετικά! Όσο κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο πραγματικά προσπαθήστε να βρείτε έστω μια ώρα για το εαυτό σας και αφιερώστε την στην άσκηση του σώματος σας! Η ευεξία που θα αισθανθείτε είναι αναντικατάστατη! Είμαι σίγουρη ότι εάν το προγραμματίσετε όπως τόσα αλλά θα τα καταφέρετε! έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο.

Δες το βίντεο:

Μάλιστα, μετά τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη και την μοναδική της συναυλία στην Κύπρο, η Δέσποινα προετοιμάζεται πυρετωδώς για την καλοκαιρινή περιοδεία του Mamma Mia σε όλα τα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας. Το απολαυστικό μιούζικαλ που έσπασε ταμεία για 2 χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα σε περιοδεία από την 1η Ιουλίου 2018, σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα Ακροπόλ», με 30μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα, σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Η ιστορία ξεκινάει όταν η κόρη της Donna, Sophie αναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στο γάμο της. Τι θα συμβεί όταν αντί για έναν, ανακαλύψει τρεις υπέροχους μπαμπάδες; Η Donna δεν έχει ιδέα για όλα αυτά και η περιπέτεια αρχίζει!

Η συνέχεια επί σκηνής…!

Read More

And More